start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja i Plumb dalej tutaj piszemy to że jesteśmy też gdzie indziej nie znaczy że tu nas nie ma ja wczoraj i dziś nie pisałam na żadfnym temacie bo mam strasznie leniwe dni powiedzialam ze tutaj bede pisac az do konca i niegdzie sie stad nie wynioslam i Plumb tez nie buziaki :*
Plumb80, Ewelina23, myszkaazi, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykada24 wrote:a powinne tutaj nadal byc...
Pisałam 2 dni temu Ale teraz piszecie ciągle o tym kalendarzu księżycowym,więc nie jestem w temacie ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2013, 14:03
myszkaazi, iza30 lubią tę wiadomość
-
Hehe No przecież większość z nas pisze tutaj już duuuużo mniej! Może ta listopadowa tak działa. Ja się zdrzemnęłam godzinkę, bo nie miałam siły na oczy patrzeć i tak leżę i nic mi się nie chce, nawet wchodzić na net
iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
ilonek wrote:Izuś jak po weselu bo u mnie zabawa udana
Ilonka ciesze sie ze u ciebie zabawa udana u mnie wszystko bylo by fajnie gdyby nie 4 godziny spedzone w szpitalu bo przed sam msza potracil mnie samochod Na szczescie mam tylko cos z noga i nic powazniejszego sie nie stalo. -
nick nieaktualnyiza30 wrote:Hejka dziewczyny Milego dzionka wam zycze
Ilonka ciesze sie ze u ciebie zabawa udana u mnie wszystko bylo by fajnie gdyby nie 4 godziny spedzone w szpitalu bo przed sam msza potracil mnie samochod Na szczescie mam tylko cos z noga i nic powazniejszego sie nie stalo.iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny