start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:a moja gin to jednak fajna babka
zbadala mnie, zrobiła mi usg i wszystko jest ok! mam delikatny stan zapalny dała rp. ale mam dopiero zacząć po @ brać..
ale czy przyjdzie czy nie nie potrafila tego określić, do owulki mówi że napewno doszło (może się bała powiedzieć mi konkretnie, tym bardziej że wie jak przeżyłam ostatnią stratę.. ) więc czekam..
test zrobie w piatek bo wtedy idę na andrzejki i chce wiedzieć czy mogę jakiegoś drineczka wypić
no i powiedziała że jak do stycznia nie zajdę w ciąże to najpierw zrobimy monitoring i szczegółowe testy hormonalne, a dopiero potem pomyslimy o lekach
a powiedziała ci co to za stan zapalny i co ci przepisala
?
i na koniec mnie zastrezliła ! tytam się ile płacę (bo chodzę prywatnie) a ta do mnie że nic! ja się pytam ale jak to? i dlaczego? a ta do mnie BO TAK! mowę mi odjęło -
nick nieaktualnykarmelek wrote:a moja gin to jednak fajna babka
zbadala mnie, zrobiła mi usg i wszystko jest ok! mam delikatny stan zapalny dała rp. ale mam dopiero zacząć po @ brać..
ale czy przyjdzie czy nie nie potrafila tego określić, do owulki mówi że napewno doszło (może się bała powiedzieć mi konkretnie, tym bardziej że wie jak przeżyłam ostatnią stratę.. ) więc czekam..
test zrobie w piatek bo wtedy idę na andrzejki i chce wiedzieć czy mogę jakiegoś drineczka wypić
no i powiedziała że jak do stycznia nie zajdę w ciąże to najpierw zrobimy monitoring i szczegółowe testy hormonalne, a dopiero potem pomyslimy o lekach
i na koniec mnie zastrezliła ! tytam się ile płacę (bo chodzę prywatnie) a ta do mnie że nic! ja się pytam ale jak to? i dlaczego? a ta do mnie BO TAK! mowę mi odjęło -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
karmelek wrote:to ja was przebijam 170cm. i 49kg. dane z ostatniej chwili
dobrze że chociaż cycki mam duże
a to karmelek- mi sie karmelek z kulką kojarzy oczywiśce w takim słodko-pozywtywnym znaczeniu
iza30, karmelek lubią tę wiadomość
-
Jestem Wykąpana, wypachniona, gotowa do pracy Jeszcze zdążyłam podłogę umyć. Nie chciało mi się po odkurzać leźć, ale szmatką wszystko zebrałam (znaczy to, co kuło mnie w oczy)
No dobra, nie taka gruba, ale biodra stworzone do rodzenia dzieci
Mam 180 cm i 74 kg. Chciałabym 65 kg...iza30, karmelek, mungo lubią tę wiadomość