start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
myszkaazi wrote:Kobiety wygnajcie mnie, bo rano muszę wstać, a siedzę...
pewnie beta pewniejsza, zastanawiam się tylko czy kasy nie szkoda skoro i tak pewnie dupa z tego -
Dzisiaj mówiłam w szkole o Mickiewiczu coś tam, no i zeszło na "Sonety krymskie". Nagle jeden chłopak się odzywa i mówi: "Proszę pani, a wie Pani, gdzie leży Krym?". Ja takie oczy na niego, zastanawiam się, czy faktycznie wiem, bo może coś palnęłam bez sensu. No ale, że to taka rozrywkowa klasa, wyczuwam nosem podstęp i pytam: "No gdzie?", na co on odpowiada: "Na ciostku"
iza30, mungo, karmelek lubią tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Dzisiaj mówiłam w szkole o Mickiewiczu coś tam, no i zeszło na "Sonety krymskie". Nagle jeden chłopak się odzywa i mówi: "Proszę pani, a wie Pani, gdzie leży Krym?". Ja takie oczy na niego, zastanawiam się, czy faktycznie wiem, bo może coś palnęłam bez sensu. No ale, że to taka rozrywkowa klasa, wyczuwam nosem podstęp i pytam: "No gdzie?", na co on odpowiada: "Na ciostku"
myszkaazi lubi tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Dzisiaj mówiłam w szkole o Mickiewiczu coś tam, no i zeszło na "Sonety krymskie". Nagle jeden chłopak się odzywa i mówi: "Proszę pani, a wie Pani, gdzie leży Krym?". Ja takie oczy na niego, zastanawiam się, czy faktycznie wiem, bo może coś palnęłam bez sensu. No ale, że to taka rozrywkowa klasa, wyczuwam nosem podstęp i pytam: "No gdzie?", na co on odpowiada: "Na ciostku"