start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:hehe ale u mnie i tak lipa jakby była kochana owulka .. bo nie mam sluzu przez te tabletki
Mi dzis tez program wyznaczyl owulacje, teraz moge toszke pofiglowac z mezemmungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza30 wrote:Zobaczymy co bedzie ja trzymam kciuki za wszystkie staraczki oby wam sie udalo
Mi dzis tez program wyznaczyl owulacje, teraz moge toszke pofiglowac z mezemmungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malinka19 wrote:a najgorsze jest ta myśl czy plemniki nie zgniely hehe od tych tabeletek ;p iza monitorin cyklu jest platny prawda ? musiałabym się swojego lekarza zapytać bo ponoc jest to drogie 200 300zl
-
nick nieaktualnyiza30 wrote:Nie mam zielonego pojecia nigdy nie mialam robionego ale z tego co dziewczyny tu pislay to jest chyba platny
iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
Witam moje gwiazdy!!!! Idę robić test owulacyjny bo pić mi się chce a przecież przed testami zakaz picia przez godzinę i sikania.... Pęcherz pęka mi już ... Zaraz wracam...
iza30, mungo lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Iza,u mnie w porządku.Zimno jak cholercia,bo u nas -3 stopnie dzisiaj.Od rana włączył mi się sikaniec,dopiero od pół godz mam spokój.
Pozdrawiam
Paulinka - dziś krecha mocniejsza - działajcie niebawem !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2013, 12:54
iza30, Paulia87, mungo lubią tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:Cześć Iza,u mnie w porządku.Zimno jak cholercia,bo u nas -3 stopnie dzisiaj.Od rana włączył mi się sikaniec,dopiero od pół godz mam spokój.
Pozdrawiam
Paulinka - dziś krecha mocniejsza - działajcie niebawem !!!
Ale zapowiadaja nie dlugo snieg wiec masakra -
nick nieaktualny
-
No zadziałamy od czwartku może jutra zobaczymy co jutro test pokaże.... Ale zdziwiona jestem że tak szybko ta owulacja zastanawiam się czy ja nie przeoczyłam Anitka w poprzednim cyklu??
Plumb80, iza30, mungo lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny