start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
myszkaazi wrote:Dobrej nocy moje piękne!:* Pracowity dzień za mną, zrobiłam 3/4 tego, co sobie założyłam, więc dzień mogę zaliczyć do udanych, nie zmarnowanych Śnijcie pięknie i śpijcie smacznie :* Miłego dzionka jutro!:*
-
myszkaazi wrote:Dobrej nocy moje piękne!:* Pracowity dzień za mną, zrobiłam 3/4 tego, co sobie założyłam, więc dzień mogę zaliczyć do udanych, nie zmarnowanych Śnijcie pięknie i śpijcie smacznie :* Miłego dzionka jutro!:*
-
mungo wrote:robaczki śpijcie i piękniejcie prze sen
ja zaraz też mykać lulu będę
ale brzucho napiżdża i to zwłaszcza jak siedzę albo leżę
Zycze wszystkim kolorowych snow :*mungo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:a dokładnie jakie zapalenie to mi nie powiedziała bo wymazu nie robiła ;)jakieś bakteryjne
dała mi gynalgin w globulkach i pimafucort w kremiekarmelek lubi tę wiadomość
-
kup sobie malinka ten lacibios zel . jest naprawde super! mowilam mojej ze go biore i kazala mi go uzywac na zmiane z tym pimafucortem
zreszta ma naprawde fajny sklad
dzisiaj bylam tak przejeta ta wizyta ze polowe nie pamietam co do mnie mowila
ja juz w lozeczku z tabletem leze pobudke tez mam o 6.45mungo, iza30 lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczynki
ja zaraz wychodzę do pracy, więc tylko na minutkę do Was zajrzałam
co chodzi o mulenie komputera itp, to musicie sprawdzić oprogramowanie, bo możliwe, że trzeba jakąś aktualniejszą wtyczkę zinstalować, bo u mnie tez tak jest na jedym komputerze, ale podpytajcie kogoś, kto ma szersze pojęcie na ten temat, bo ja raczej komputerowa nie jestem
miłego dzionka żabeczkiiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzień dobry i miłego dnia zycze wam patrzyłam na swój wykres i mam znaznaczona przerywana linie pozioma za tym dniem co miałam pozytywny test owu ... i nie mogę znalesc w pytania i odpowiedzi co to znaczy może wy wiecie ?
iza30, mungo lubią tę wiadomość
-
malinka19 wrote:dzień dobry i miłego dnia zycze wam patrzyłam na swój wykres i mam znaznaczona przerywana linie pozioma za tym dniem co miałam pozytywny test owu ... i nie mogę znalesc w pytania i odpowiedzi co to znaczy może wy wiecie ?
Malinka jest to wyznaczenie owulacji ale program nie jest w 100% pewny ze wtedy byla mogla byc ale nie musialamungo lubi tę wiadomość
-
malinka19 wrote:dzień dobry i miłego dnia zycze wam patrzyłam na swój wykres i mam znaznaczona przerywana linie pozioma za tym dniem co miałam pozytywny test owu ... i nie mogę znalesc w pytania i odpowiedzi co to znaczy może wy wiecie ?
https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/wyznaczanie-dni-plodnych-i-owulacji/ovufriend-zaznaczyl-owulacje-na-moim-wykresie-linia-przerywana-co-to-oznacza,66.html -
nick nieaktualny