start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mungo dokładnie standardowo
czekaj, czekaj gdzieś o tej szyjce czytałam.. zaraz sobie przypomne...
mnie tam dziś badała, ale nic nie gadała...
też mi powiedziała że póki @ nie ma nadzieja jest...
ale jakoś mało optymistycznie...mungo, iza30 lubią tę wiadomość
-
Jeśli doszło do zapłodnienia, szyjka macicy podnosi się i staje się miękka, ale otwór jest całkowicie zamknięty. Ma to miejsce w różnym czasie u poszczególnych kobiet. Niektóre panie zauważają zmianę położenia szyjki macicy i jej zamknięcie już po dwunastu dniach od owulacji, ale u innych dochodzi do tego już po potwierdzeniu ciąży przez lekarza.
a wzięte z:
http://parenting.pl/portal/szyjka-macicy-przed-okresemiza30, mungo lubią tę wiadomość
-
Mungo - z szyjką to rzekomo jest różnie. Nie powinna być otwarta. Jedni podają, że bardzo twarda i zamknięta, drudzy, że jest lekko rozpulchniona... U mnie w sierpniowej utraconej ciąży była wysoko, twarda/średnia i zamknięta.
iza30 lubi tę wiadomość
-
Myszonek wrote:Jeśli doszło do zapłodnienia, szyjka macicy podnosi się i staje się miękka, ale otwór jest całkowicie zamknięty. Ma to miejsce w różnym czasie u poszczególnych kobiet. Niektóre panie zauważają zmianę położenia szyjki macicy i jej zamknięcie już po dwunastu dniach od owulacji, ale u innych dochodzi do tego już po potwierdzeniu ciąży przez lekarza.
a wzięte z:
http://parenting.pl/portal/szyjka-macicy-przed-okresem -
myszkaazi wrote:Mungo - z szyjką to rzekomo jest różnie. Nie powinna być otwarta. Jedni podają, że bardzo twarda i zamknięta, drudzy, że jest lekko rozpulchniona... U mnie w sierpniowej utraconej ciąży była wysoko, twarda/średnia i zamknięta.
-
karmelek wrote:mungo dokładnie standardowo
czekaj, czekaj gdzieś o tej szyjce czytałam.. zaraz sobie przypomne...
mnie tam dziś badała, ale nic nie gadała...
też mi powiedziała że póki @ nie ma nadzieja jest...
ale jakoś mało optymistycznie...myszkaazi, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Aż sprawdziłam jeszcze raz mój sierpniowy wykres Zamknięta na 1000% była i taka trudna do określenia, niby twarda, niby średnia Ja w tym cyklu nie badam, znaczy czasami tam sobie sprawdzę, ale nie zaznaczam na wykresie
mungo, iza30 lubią tę wiadomość
-
widze ze dziewczyny znalazły
ja przy okazji wkręciłam się w filmiki "ciąża tydzien po tygodniu"
kurka dziś mi lekarka mówiła jaką mam tą szyjkę bo mnie dość dokladnie wymacała, ale ja nie pamiętam mówiła chyba że wysoko i średnio twarda ale czy otwarta?? nie wiem!
powiedzcie mi w piątek idę na te andrzejki, wtedy mam mieć termin@ i nie wiem czy zrobić test czy w czwartek lecieć na badanie krwi??
wiem mam obseję, ale chciałabym się spokojnie bawić (albo i nie )Myszonek, mungo lubią tę wiadomość
-
ewcia2337196 wrote:kurcze przez pół dnia odbija mi się sam bigos i od czasu do czasu pobolewa brzuch
na pewno Ci pomoże.
bigos jest ciężkostrawny niestety, a gorący napój pomoze Ci ruszyć żołądekiza30 lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:widze ze dziewczyny znalazły
kurka dziś mi lekarka mówiła jaką mam tą szyjkę bo mnie dość dokladnie wymacała, ale ja nie pamiętam mówiła chyba że wysoko i średnio twarda ale czy otwarta?? nie wiem!
powiedzcie mi w piątek idę na te andrzejki, wtedy mam mieć termin@ i nie wiem czy zrobić test czy w czwartek lecieć na badanie krwi??
wiem mam obseję, ale chciałabym się spokojnie bawić (albo i nie )
iza30 lubi tę wiadomość
-
Ale mnie kłuje z prawej strony pod żebrami, chyba od tego objadania się!
Karmelek, skoro masz termin @ na piątek, to gdybyś rano w piątek zrobiła czuły test to powinien coś pokazać. Mi pozytywny wtedy wyszedł dzień po terminie spodziewanej @ a robiłam 25 czułość.mungo lubi tę wiadomość
-
wiem mam obseję, ale chciałabym się spokojnie bawić (albo i nie )mungo lubi tę wiadomość
-
wiem mam obseję, ale chciałabym się spokojnie bawić (albo i nie )mungo, iza30 lubią tę wiadomość