start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a moja gin to jednak fajna babka
zbadala mnie, zrobiła mi usg i wszystko jest ok! mam delikatny stan zapalny dała rp. ale mam dopiero zacząć po @ brać..
ale czy przyjdzie czy nie nie potrafila tego określić, do owulki mówi że napewno doszło (może się bała powiedzieć mi konkretnie, tym bardziej że wie jak przeżyłam ostatnią stratę.. ) więc czekam..
test zrobie w piatek bo wtedy idę na andrzejki i chce wiedzieć czy mogę jakiegoś drineczka wypić
no i powiedziała że jak do stycznia nie zajdę w ciąże to najpierw zrobimy monitoring i szczegółowe testy hormonalne, a dopiero potem pomyslimy o lekach
i na koniec mnie zastrezliła ! tytam się ile płacę (bo chodzę prywatnie) a ta do mnie że nic! ja się pytam ale jak to? i dlaczego? a ta do mnie BO TAK! mowę mi odjęłomungo, myszkaazi, iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
karmelek wrote:a moja gin to jednak fajna babka
zbadala mnie, zrobiła mi usg i wszystko jest ok! mam delikatny stan zapalny dała rp. ale mam dopiero zacząć po @ brać..
ale czy przyjdzie czy nie nie potrafila tego określić, do owulki mówi że napewno doszło (może się bała powiedzieć mi konkretnie, tym bardziej że wie jak przeżyłam ostatnią stratę.. ) więc czekam..
test zrobie w piatek bo wtedy idę na andrzejki i chce wiedzieć czy mogę jakiegoś drineczka wypić
no i powiedziała że jak do stycznia nie zajdę w ciąże to najpierw zrobimy monitoring i szczegółowe testy hormonalne, a dopiero potem pomyslimy o lekach
i na koniec mnie zastrezliła ! tytam się ile płacę (bo chodzę prywatnie) a ta do mnie że nic! ja się pytam ale jak to? i dlaczego? a ta do mnie BO TAK! mowę mi odjęło
Miło z jej strony, że się tak interesuje
Z tym stanem zapalnym... Eh, to jakieś nagminne jest. Z kim się nie pogada to każdy co jakiś czas ma, a faceci to kurde nawet jak mają to bezobjawowo... I gdzie tu sprawiedliwość!?iza30 lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:a moja gin to jednak fajna babka
i na koniec mnie zastrezliła ! tytam się ile płacę (bo chodzę prywatnie) a ta do mnie że nic! ja się pytam ale jak to? i dlaczego? a ta do mnie BO TAK! mowę mi odjęło
też mam taką gieńke :)tzn kiedys miałam, teraz chodzę do innej, jak się staramy chociaż mi trochę szkoda tamtej
podobnie testujemy- ja albo w piątek, albo w sobotę strzelę z testa bo miałam czekać do soboty na Nezumi, ale ta cholera już się testowałamyszkaazi, iza30 lubią tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:To świetnie! Wiesz, że do owulki doszło, czyli bardzo dobrze! Teraz tylko odliczanko! Tylko się nie stresuj w razie jakby Ci I krecha wyszła, bo to jeszcze może być za wcześnie!
Miło z jej strony, że się tak interesuje
Z tym stanem zapalnym... Eh, to jakieś nagminne jest. Z kim się nie pogada to każdy co jakiś czas ma, a faceci to kurde nawet jak mają to bezobjawowo... I gdzie tu sprawiedliwość!?iza30 lubi tę wiadomość
-
mungo wrote:właśnie i tym samcom wszystko jakoś łatwiej przychodzi ale mi sprawiedliwośc
iza30 lubi tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Tylko ich dotkniesz już gotowi do działania... A kobiety, jak nie okres, to śluz, albo jego brak, albo infekcja, albo głowa boli Dobrze, że chociaż ten wielokrotny orgazm w zamian za sikanie na siedząco
i przestań z tą grubą duppą
grubą to mam ja- 168 i 62kg załamać się można, to mój życiowy rekord zawsze 54-55kg ważyłąm, a teraz szyneczka sie powiększyła, do tego słoninka na oponce straszny widok a nog jak dwa serdle
ale w dupce to mam póki co pierw dzidziamyszkaazi lubi tę wiadomość
-
mungo wrote:dokładnie
grubą to mam ja- 168 i 62kg załamać się można, to mój życiowy rekord zawsze 54-55kg ważyłąm, a teraz szyneczka sie powiększyła, do tego słoninka na oponce straszny widok a nog jak dwa serdle
ale w dupce to mam póki co pierw dzidzia -
mungo wrote:dokładnie
ale w dupce to mam póki co pierw dzidzia
Myszkaazi nie przesadzaj z tą gruba dupą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny