Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moja gin to jednak fajna babka :)
    zbadala mnie, zrobiła mi usg i wszystko jest ok! mam delikatny stan zapalny dała rp. ale mam dopiero zacząć po @ brać..
    ale czy przyjdzie czy nie nie potrafila tego określić, do owulki mówi że napewno doszło (może się bała powiedzieć mi konkretnie, tym bardziej że wie jak przeżyłam ostatnią stratę.. ) więc czekam..
    test zrobie w piatek bo wtedy idę na andrzejki i chce wiedzieć czy mogę jakiegoś drineczka wypić ;)

no i powiedziała że jak do stycznia nie zajdę w ciąże to najpierw zrobimy monitoring i szczegółowe testy hormonalne, a dopiero potem pomyslimy o lekach :)

i na koniec mnie zastrezliła ! :) tytam się ile płacę (bo chodzę prywatnie) a ta do mnie że nic! :) ja się pytam ale jak to? i dlaczego? a ta do mnie BO TAK! :) :) mowę mi odjęło :)

mungo, myszkaazi, iza30, Plumb80 lubią tę wiadomość

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    zbadala mnie, zrobiła mi usg i wszystko jest ok! mam delikatny stan zapalny dała rp. ale mam dopiero zacząć po @ brać..
    ale czy przyjdzie czy nie nie potrafila tego określić, do owulki mówi że napewno doszło (może się bała powiedzieć mi konkretnie, tym bardziej że wie jak przeżyłam ostatnią stratę.. ) więc czekam..
    test zrobie w piatek bo wtedy idę na andrzejki i chce wiedzieć czy mogę jakiegoś drineczka wypić ;)

no i powiedziała że jak do stycznia nie zajdę w ciąże to najpierw zrobimy monitoring i szczegółowe testy hormonalne, a dopiero potem pomyslimy o lekach :)

i na koniec mnie zastrezliła ! :) tytam się ile płacę (bo chodzę prywatnie) a ta do mnie że nic! :) ja się pytam ale jak to? i dlaczego? a ta do mnie BO TAK! :) :) mowę mi odjęło :)
    To świetnie!:) Wiesz, że do owulki doszło, czyli bardzo dobrze!:) Teraz tylko odliczanko! Tylko się nie stresuj w razie jakby Ci I krecha wyszła, bo to jeszcze może być za wcześnie!
    Miło z jej strony, że się tak interesuje :)
    Z tym stanem zapalnym... Eh, to jakieś nagminne jest. Z kim się nie pogada to każdy co jakiś czas ma, a faceci to kurde nawet jak mają to bezobjawowo...:| I gdzie tu sprawiedliwość!?

iza30 lubi tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:

no to super kochana :):):)
    też mam taką gieńke :)tzn kiedys miałam, teraz chodzę do innej, jak się staramy :) chociaż mi trochę szkoda tamtej :/
    podobnie testujemy- ja albo w piątek, albo w sobotę strzelę z testa :) bo miałam czekać do soboty na Nezumi, ale ta cholera już się testowała :/

myszkaazi, iza30 lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    To świetnie!:) Wiesz, że do owulki doszło, czyli bardzo dobrze!:) Teraz tylko odliczanko! Tylko się nie stresuj w razie jakby Ci I krecha wyszła, bo to jeszcze może być za wcześnie!
    Miło z jej strony, że się tak interesuje :)
    Z tym stanem zapalnym... Eh, to jakieś nagminne jest. Z kim się nie pogada to każdy co jakiś czas ma, a faceci to kurde nawet jak mają to bezobjawowo...:| I gdzie tu sprawiedliwość!?
    właśnie i tym samcom wszystko jakoś łatwiej przychodzi :/ ale mi sprawiedliwośc :P

iza30 lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    UWAGA! Ścieram kurze :) Już starłam szafę i chciałabym na jeden raz (bez podchodzenia do laptopa) ogarnąć resztę :)
    W ogóle to chodzę po pokoju w majtkach, podkoszulce i bluzie z kapturem :D
    sam sex :)

mungo lubi tę wiadomość

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    właśnie i tym samcom wszystko jakoś łatwiej przychodzi :/ ale mi sprawiedliwośc :P
    Tylko ich dotkniesz już gotowi do działania... A kobiety, jak nie okres, to śluz, albo jego brak, albo infekcja, albo głowa boli :) Dobrze, że chociaż ten wielokrotny orgazm w zamian za sikanie na siedząco :D

iza30 lubi tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    sam sex :)
    Już pisałam - gruba dupa w gaciach to taki średni widok :D

f2w39n73pzr0nefs.png
  • myszkaazi Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, ale mnie napiżdża ten prawy jajnik :| Idę się kąpać i spakować do roboty. Zajrzę jeszcze!:)

iza30 lubi tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaazi wrote:
    Tylko ich dotkniesz już gotowi do działania... A kobiety, jak nie okres, to śluz, albo jego brak, albo infekcja, albo głowa boli :) Dobrze, że chociaż ten wielokrotny orgazm w zamian za sikanie na siedząco :D
    dokładnie :):):)
    i przestań z tą grubą duppą :P
    grubą to mam ja- 168 i 62kg :( załamać się można, to mój życiowy rekord :/ zawsze 54-55kg ważyłąm, a teraz szyneczka sie powiększyła, do tego słoninka na oponce :/ straszny widok :( a nog jak dwa serdle :P
    ale w dupce to mam póki co :) pierw dzidzia :)

myszkaazi lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W koncu nadrobilam :) Jumorki dopisuja to najwazniejsze :)

mungo lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    grubą to mam ja- 168 i 62kg :( załamać się można, to mój życiowy rekord :/ zawsze 54-55kg ważyłąm, a teraz szyneczka sie powiększyła, do tego słoninka na oponce :/ straszny widok :( a nog jak dwa serdle :P
    to ciekawe co ja mam powiediec 164 i 60 kg

20150409580413.png

200707184670.png
  • ewcia2337196 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo wrote:
    heeh tez się nie przejmują swoją wagą najpierw dziecko potem dietka :)
    Myszkaazi nie przesadzaj z tą gruba dupą :)

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • mungo Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na Polsacie "Anioły i Demony"
    fajne to?

ejj ale mi się pomidorów zachciało :D normalnie mi pachną :)

iza30 lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza30 wrote:
    to ciekawe co ja mam powiediec 164 i 60 kg
    na to samo wychodzi :D :D :D

iza30 lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale się dziewczyny rozpisały :)

ja przez te wasze pisanie mam taką ochotę że ho ho ho, ale co poradzić... muszę się pogodzić z szeroką abstynecją na bzykanko :/

mungo, iza30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja znowu mam 162 i 50kg :)

• mungo Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    jak chcesz, to mogę Ci podrzucić ze 2 kg :) wyślę gołębiem :P

iza30 lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    szczypiorek :P

mungo lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja stwierdziłam mojemu, że zacznę się odchudzać a on na to, że kocha mnie taką jaka jestem <3

iza30, mungo lubią tę wiadomość

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochanego cialka nigdy za wiele :) <3

ewcia2337196 lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
‹‹ 429 430 431 432 433 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ