start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Udało się! Zrobiłam to - schowałam wszystkie wyprasowane rzeczy - ledwo się do szafki zmieściły Muszę zakupić na allegro taką szafę tekstylną, bo kurde już się nie mieścimy z ubraniami, a nie będziemy mebli zmieniać - kupowane z 3 lata temu - ani inwestować w jakieś szafy, jak nie jesteśmy na swoim Tę tekstylną wstawię do pustego pokoju i sobie zrobię garderobę 20 m2
iza30 lubi tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Mój bez keczupu to większości dań nawet nie rozpoczyna, a ja się denerwuje, że zabija smak. Czasami mówi: "Pewnie jak dodam keczup to już nie będzie to samo, co?"
mój mówi I-D-E-N-T-Y-C-Z-N-I-E !!!!! -
mungo wrote:a może my mamy tego samego męża
mój mówi I-D-E-N-T-Y-C-Z-N-I-E !!!!! -
ewcia2337196 wrote:hahaa a ja zjadłam bigos haha kapusta jest tłusta
kapusta sama to prawie nie ma kalorii, ale za to boczuś, kiełbaska i inne mięska w bigosiku mają co niemiara kalorii
ale teraz to po bigosie masz prawo koncert pierdunkowy dawaćiza30 lubi tę wiadomość
-
mungo wrote:kapusta sama to prawie nie ma kalorii, ale za to boczuś, kiełbaska i inne mięska w bigosiku mają co niemiara kalorii
ale teraz to po bigosie masz prawo koncert pierdunkowy dawaćiza30 lubi tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Udało się! Zrobiłam to - schowałam wszystkie wyprasowane rzeczy - ledwo się do szafki zmieściły Muszę zakupić na allegro taką szafę tekstylną, bo kurde już się nie mieścimy z ubraniami, a nie będziemy mebli zmieniać - kupowane z 3 lata temu - ani inwestować w jakieś szafy, jak nie jesteśmy na swoim Tę tekstylną wstawię do pustego pokoju i sobie zrobię garderobę 20 m2
-
myszkaazi wrote:Udało się! Zrobiłam to - schowałam wszystkie wyprasowane rzeczy - ledwo się do szafki zmieściły Muszę zakupić na allegro taką szafę tekstylną, bo kurde już się nie mieścimy z ubraniami, a nie będziemy mebli zmieniać - kupowane z 3 lata temu - ani inwestować w jakieś szafy, jak nie jesteśmy na swoim Tę tekstylną wstawię do pustego pokoju i sobie zrobię garderobę 20 m2
nam stolarz obiecał, że przed świętami powiększy nam szafę- bo mamy robione meble, więc nam dorobi tak jakby jeszcze jedne drzwi 80cm- to już w sumie 320cm będzie
ale taka garderoba 20m2 mmhmmhm marzy mnie sięiza30 lubi tę wiadomość
-
mungo wrote:kapusta sama to prawie nie ma kalorii, ale za to boczuś, kiełbaska i inne mięska w bigosiku mają co niemiara kalorii
ale teraz to po bigosie masz prawo koncert pierdunkowy dawaćmungo, iza30 lubią tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Brunet, niebieskie oczy, 190 cm wzrostu, ze 100 kg wagi (bo się zapasł przez ostatni miesiąc) Klnie jak szewc, najchętniej spędziłby cały dzień śpiąc lub oglądając tv lub grając w gry(chyba, że akurat nie odpoczywa od sportu)
myszkaazi lubi tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Brunet, niebieskie oczy, 190 cm wzrostu, ze 100 kg wagi (bo się zapasł przez ostatni miesiąc) Klnie jak szewc, najchętniej spędziłby cały dzień śpiąc lub oglądając tv lub grając w gry(chyba, że akurat nie odpoczywa od sportu)
no dobra- może to jacyś bracia rozdzieleni w szpitalu HIHIHIHImyszkaazi, iza30 lubią tę wiadomość
-
mungo wrote:mój tez brunet, 186cm, koło 90kg, ale mu się oponka systematycznie powiększa (twierdzi, że to wina mojej kuchni), nie klnie, chyba, że pije, to w jeden wieczór tle ku*ew pośle, że na cały tydzień starcza, od 7 do 20 z reguły jest w pracy- narzeka że nie ma czasu na siłownię, ale na zaleganie z padem od plejaka ma czas zawsze
no dobra- może to jacyś bracia rozdzieleni w szpitalu HIHIHIHImungo lubi tę wiadomość