start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jola89 wrote:witam was!!!!
dzis tez bez @ i juz nie dlugo piatek i test czuje ze to moze byc dzidzia:D!
kciukam za II kreseczki
Dzień dobry dziewczynki
Miłego dzionka życze wszystkimMargotka87, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
hej!
wczoraj się działo w nocy strasznie rwał mnie jajnik nawet nie wiem dokładnie który bo ból był tak potężny że całe podbrzusze mnie bolało... i tak pół nocy... więc jestem naprawdę dobrej myśli
Ruda wiem jak to jest po stracie. Też bardzo przytyłam i się zaniebałam, wynagradzałam sobie wszystko jedzeniem i serialami.... teraz ostro się za siebie wzięłam jem regularnie małe posiłki na noc staram się ograniczać, do tego ćwiczę conajmniej 4-5 razy w tygodniu, powiem szczerze że od razu lepiej się czuje
tylko małżonek narzeka że mi cycki zmalały :pmycha28, Ruda27, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
Jola89 wrote:witam was!!!!
dzis tez bez @ i juz nie dlugo piatek i test czuje ze to moze byc dzidzia:D!
Ruda ja miałam takiego doła przedwczoraj! Ryczałam w poduszkę jak głupia, a to dlatego że przeczytałam na innym forum o dziewczynie która straciła ciąże w 16tyg. i wpadłam w taką panikę, że u mnie to znów może się powtórzyć! dosłownie nie mogłam się powstrzymać tak ryczalam...
A za odchudzanie trzymam kciuki!
Mi by się przydało ale przytyc tak chociaż 5kg! ale nie mogę, teraz w tym stresie to już wogóle nie chce mi się jeść ale staram się na siłe pilnować! -
nick nieaktualnyJola podziwiam! Teraz juz by ci tez test pozytywny pewnie wyszedl
Nezumi a powiedz mi co cwiczysz? Ja mysle troche orbitrek i czasami chodakowska.. Ciezko mi sie za to zabrac... Ale postanowilam i musze.. Wlasnie tez tak mialam siedzialam jadlam plus seriale
Jak takie bole masz, to owulka pelna para owocnych staranej slonce -
Ruda, kupiłam karnet na siłownie i chodze na zajęcia grupowe, sama w domu nei dałabym rady. Grupa bardzo motywuje.
-
Margotka87 wrote:Jola podziwiam Cie bo ja bym juz testowala nie majac drugi dzien @
Margotka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNezumi no wiem tak najlepiej.. Ja niestety nie mam kiedy ani jak wiec w domu bede cwiczyla.. Najgorzej zaczac, ale muuuusze!
Jakos mysle, ze nie udalo sie z ciaza.. Temp taka sama od 2 miesiecy w sumie, wiec pewnie ten miesiac tez niewypal.. -
nick nieaktualny
-
dziewczyny bo tak właśnie jest że jak nie chcesz to zawsze ci się przybierze na wadze, a jak chcesz to ani kilogram nie dojdzie!
ja to jetsem zdecydowanie za chuda
Ale nad brzuchem mogłabym popracować.. ale ciągle mam wymówke, a teraz kiedy planujemy dzidzie to stwierdziłam, że nie ma sensu..
Ale wiem że w tym miesiącu będzie klapa..
Trudno
Może listopad będzie łaskawszy dla nas... -
Margotka! karygodny błąd! chociaż bananka, albo kromeczke ale rano trzeba zjeść. ja też zawsze robiłam ten błąd i teraz kiedy jem niewielkie śniadanie (tez nie mam apetytu rano) jest o wiele lepiej!
Ruda jak lubisz Chodakowską to polecam poradnik "Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską" sa tam diety (jadłospis na 30 dni) plus paln ciwczeń i miejsce na notatki fajna rzecz -
karmelek wrote:Ale nad brzuchem mogłabym popracować.. ale ciągle mam wymówke, a teraz kiedy planujemy dzidzie to stwierdziłam, że nie ma sensu..
chodze na fitnes i jest tam pani w 8 mc! nie skacze nie robi brzuszków, ale rozciąga się z nami, robi wszystkie te kroki co my tylko w swoim tempie, no pozazrościć kondycji. lekarz dał jej zielone światło, tylko 4 tyg przez porodem ma dac spokój żeby mięśnie się rozluźniły. stwierdzam że też chcę być mamą która nadąży za swoim dzieckiem -
nezumi ja mam już niezły trening jak muszę nadążyć za moim 6latkiem
Ale fakt na fitnes fajnie by było iść, ale po prostu nie mam jak, pracuje na zmiany i nie jestem w stanie się dostosować do żadnych zajęć.
samej niestety ciężko jest się zmobilizować
Poza tym moja waga to 50kg i to jeszcze w ubraniu i butach -
nick nieaktualny
-
karmelek wrote:nezumi ja mam już niezły trening jak muszę nadążyć za moim 6latkiem
Ale fakt na fitnes fajnie by było iść, ale po prostu nie mam jak, pracuje na zmiany i nie jestem w stanie się dostosować do żadnych zajęć.
samej niestety ciężko jest się zmobilizować
Poza tym moja waga to 50kg i to jeszcze w ubraniu i butach -
Ruda27 wrote:Chcialam byc zawsze fajna ciezarowka a nie swinka :p oby sie chocia w polowie moj cel udal
-
hejka od wczoraj wieczora juz zaczal pobolewac lewy jajnik i podbrzusze wiec zbliza owulka testy kupilam LH i wczoraj nic nie wyszlo a dzis 2 kreski ale ta druga(T) jasnieszja od tej pierwszej(C) wiec owulka nadzchodzi licze ze za 2 dni bedzie... oby ten pazdziernik stal sie znowu szczesliwy jak 2009r hehe wtedy poczelismy coreczke:)
Plumb80 lubi tę wiadomość