start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:a u mnie dupa blada...niby jajnik ciagnie no ale testy raz tak raz tak.... w dupie to juz mam kurde... MAM DOŚĆ! ide spac, dobranoc!
ilonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane! Ja wrocilam z pracy.
Mam okropnego dola. Siedze i rycze..
Po poronieniu sie tak stylam ze masakra dzisiaj do mnie to doglebnie dotarlo, az mi spodnie pekly ktore kiedys byly za duze.. Czuje sie taka daremna mysle, ze i tak sie nie uda nawet w tym cyklu.. Od jutro bede cwiczyla i biore sie za siebie..
Dobranoc wszystkim slodkich snow! -
Ruda27 wrote:Hej kochane! Ja wrocilam z pracy.
Po poronieniu sie tak stylam ze masakra dzisiaj do mnie to doglebnie dotarlo, az mi spodnie pekly ktore kiedys byly za duze.. Czuje sie taka daremna mysle, ze i tak sie nie uda nawet w tym cyklu.. Od jutro bede cwiczyla i biore sie za siebie..
Dobranoc wszystkim slodkich snow!Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Hej kochane! Ja wrocilam z pracy.
Dobranoc wszystkim slodkich snow!
Ruda dosc użalania sie....ja tez tak robiłam....A teraz zepnij pupę piers do przodu i zrob cos dla siebie :-)Ja tak zrobilam i sa efekty...:-)Trzymam kciuki jestem z Toba!!!Plumb80, mycha28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Hej kochane! Ja wrocilam z pracy.
Dobranoc wszystkim slodkich snow!
Maleńka - płacz nic nie pomoże.Zatem otrzyj łzy i głowa do góry !!! A od jutra zmiana trybu życia,chociaż jego części i budzimy się z pozytywnym nastrojem Ściskam mocno i jutro proszę mi się odmeldować !!!ilonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJej dziewczyny jestescie takie kochane :*
Naprawde mi zle, ale lepiej mi jak was czytam..
Od jutra sie biore za siebie, przynajmniej ogranicze slodycze i zaczne sie ruszac. Tak jak teraz jeszcze nie wygaldalam moj caly czas cos gada, niby w zartach ale wiem ze wygladam jak wygladam..
Spijcie dobrze serduszka :* dziekuje ze jestescie!Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Jej dziewczyny jestescie takie kochane :*
Naprawde mi zle, ale lepiej mi jak was czytam..
Od jutra sie biore za siebie, przynajmniej ogranicze slodycze i zaczne sie ruszac. Tak jak teraz jeszcze nie wygaldalam moj caly czas cos gada, niby w zartach ale wiem ze wygladam jak wygladam..
Spijcie dobrze serduszka :* dziekuje ze jestescie!
A wiec zmiany czas zaczac nic samo sie nie zrobi....troche samozaparcia walki a zobaczysz jakie beda efekty...A my tutaj bedziemy Cie wspierac...Ja aktualnie zdrowo sie odzywiam, cwicze i 2 kg pozegnalam :-)Głowka do gory...obejrzyj sie dookoła i zobacz jakie wieksze problemy maja ludzie wokól Ciebie....A taki problem to nie problem :-)Buziolek i tulkam
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiem ilonka masz racje. Ale nie moge juz patrzec na siebie.. Nie wiem jak moglam do tego doprowadzic
Ciezko mi bedzie bez konkretnej diety, bo nie chce ze wzgledu na staranka.. Ale bd sie starala ograniczac i cwiczyc cos..
Dziekuje wam naprawde. Za wsparcie i za cieple slowa caluje mocno :*Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOk Dziewczyny,ja spadam
Biegnę do sypialni,do naszego łoża rozpusty Bo mój Królewicz macha już do mnie białą chustką Oj będzie się działo !!!!!!
Jak zobaczycie na niebie fajerwerki - TO MY !!!!
Buziole dla wszystkich i do jutranezumi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny wczoraj kupilam test owu i zrobilam wczoraj i nicnie bylo a dzis juz jest drug akreska ale malo wyrazna wiec owulka sie zblizaaa duzzzyyymmiiii KROKamii od wczoraj codziennie serduszkujemy
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej myszki
Ilonek wiem, masz racje. Tylko ciezko mi jest ze slodyczy zrezygnowac. W pracy nie moge jesc kiedy chce, a jak glodna jestem to podjadam slodycze bo tego tam mamy pod dostatkiem.. Ale postaram sie.. Czuje sie taka beznadziejna ze musze cos z tym zrobic.. Dzisiaj wchodze na orbitreka plus ograniczam jedzenie i oczywiscie nie bd na noc jadla.. Ciesze sie ze moge wam sie wygadac ;*
Leze jeszcze w lozku, okropnie mi sie nie chce wstawac. Do pracy jade na 13.30 wiec mam jesscze troche czasu
Kada testy owu nie powinno sie robic rano a najlepiej popoludniu a przed testowaniem najlepiej nie pic za duzo okolo godzinki
Buziaczki kochanePlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny