X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie dupa blada...niby jajnik ciagnie no ale testy raz tak raz tak.... w dupie to juz mam kurde... MAM DOŚĆ! ide spac, dobranoc!

Plumb80 lubi tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja wam zycze dobrej nocki. Maz jeszcze przed praca siedzi wiec narazie samotnie w lozku leze:/ nie lubie tego!!

• karmelek Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rety, czytam was i naprawde sie ciesze ze jeszcze nie zglebiam sie w te testy i temperatury! Ile to stresu mniej:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    a u mnie dupa blada...niby jajnik ciagnie no ale testy raz tak raz tak.... w dupie to juz mam kurde... MAM DOŚĆ! ide spac, dobranoc!
    Eeee tam...to nie patrz na testy,tylko na to,co ciało podpowiada ;) I do dzieła nawet bez 2 kresek ;) Buziaki !!!

ilonek lubi tę wiadomość

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb ma rację! Trzeba słuchać głosu serca i ... :) Dobrej nocy dziewczynki :*

ilonek, Plumb80 lubią tę wiadomość

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane! Ja wrocilam z pracy.
    Mam okropnego dola. Siedze i rycze..
    Po poronieniu sie tak stylam ze masakra :( dzisiaj do mnie to doglebnie dotarlo, az mi spodnie pekly ktore kiedys byly za duze.. Czuje sie taka daremna :( mysle, ze i tak sie nie uda nawet w tym cyklu.. Od jutro bede cwiczyla i biore sie za siebie..

Dobranoc wszystkim slodkich snow!

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Po poronieniu sie tak stylam ze masakra :( dzisiaj do mnie to doglebnie dotarlo, az mi spodnie pekly ktore kiedys byly za duze.. Czuje sie taka daremna :( mysle, ze i tak sie nie uda nawet w tym cyklu.. Od jutro bede cwiczyla i biore sie za siebie..

Nie załamuj się! Ćwicz, jeśli masz ochotę, przynajmniej wyładujesz frustracje i endorfiny poprawią Ci humor. Ściskam mocno! Nie płacz, proszę! Jesteśmy tu z Tobą! :*

f2w39n73pzr0nefs.png
  • ilonek Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:

Ruda dosc użalania sie....ja tez tak robiłam....A teraz zepnij pupę piers do przodu i zrob cos dla siebie :-)Ja tak zrobilam i sa efekty...:-)Trzymam kciuki jestem z Toba!!!

Plumb80, mycha28 lubią tę wiadomość

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:

No Kochana... Proszę nam tutaj nie płakać,tylko wziąć się w garść !!! Po poronieniu wiadomo sprawa - zajadamy ból i stratę.A Ty myślisz,że ja jestem szczupłą blondynką z nogami po szyję ?! Też mi się przytyło po poronieniu.Ale ćwiczę sobie regularnie,jem dużo owoców i warzyw,obiadki robię w steamerze - na parze gotowane wszystko.
    Maleńka - płacz nic nie pomoże.Zatem otrzyj łzy i głowa do góry !!! A od jutra zmiana trybu życia,chociaż jego części i budzimy się z pozytywnym nastrojem :) Ściskam mocno i jutro proszę mi się odmeldować !!!

ilonek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej dziewczyny jestescie takie kochane :*
    Naprawde mi zle, ale lepiej mi jak was czytam..
    Od jutra sie biore za siebie, przynajmniej ogranicze slodycze i zaczne sie ruszac. Tak jak teraz jeszcze nie wygaldalam :( moj caly czas cos gada, niby w zartach ale wiem ze wygladam jak wygladam..

Spijcie dobrze serduszka :* dziekuje ze jestescie!

• ilonek Autorytet

Wysłany: 21 października 2013, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Jej dziewczyny jestescie takie kochane :*
    Naprawde mi zle, ale lepiej mi jak was czytam..
    Od jutra sie biore za siebie, przynajmniej ogranicze slodycze i zaczne sie ruszac. Tak jak teraz jeszcze nie wygaldalam :( moj caly czas cos gada, niby w zartach ale wiem ze wygladam jak wygladam..

Spijcie dobrze serduszka :* dziekuje ze jestescie!

A wiec zmiany czas zaczac nic samo sie nie zrobi....troche samozaparcia walki a zobaczysz jakie beda efekty...A my tutaj bedziemy Cie wspierac...Ja aktualnie zdrowo sie odzywiam, cwicze i 2 kg pozegnalam :-)Głowka do gory...obejrzyj sie dookoła i zobacz jakie wieksze problemy maja ludzie wokól Ciebie....A taki problem to nie problem :-)Buziolek i tulkam :-)

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ilonka masz racje. Ale nie moge juz patrzec na siebie.. Nie wiem jak moglam do tego doprowadzic :(
    Ciezko mi bedzie bez konkretnej diety, bo nie chce ze wzgledu na staranka.. Ale bd sie starala ograniczac i cwiczyc cos..
    Dziekuje wam naprawde. Za wsparcie i za cieple slowa :) <3 caluje mocno :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok Dziewczyny,ja spadam :)
    Biegnę do sypialni,do naszego łoża rozpusty ;) Bo mój Królewicz macha już do mnie białą chustką ;) Oj będzie się działo !!!!!!

Jak zobaczycie na niebie fajerwerki - TO MY !!!! :D

Buziole dla wszystkich i do jutra <3

nezumi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2013, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Anitko upojnej nocki :) no i owocnej przede wszystkim :D
    Caluski kochana <3

• kada24 Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny wczoraj kupilam test owu i zrobilam wczoraj i nicnie bylo a dzis juz jest drug akreska ale malo wyrazna wiec owulka sie zblizaaa duzzzyyymmiiii KROKamii od wczoraj codziennie serduszkujemy :)

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• ilonek Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda troche ruchu racjonalne jedzenie co 2-3godziny zeby organizm spalał a nie magazynowal troszke ruchu odstaw slodycze powinno byc ok Glowa do gory

63b363a823.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej myszki :)
    Ilonek wiem, masz racje. Tylko ciezko mi jest ze slodyczy zrezygnowac. W pracy nie moge jesc kiedy chce, a jak glodna jestem to podjadam slodycze bo tego tam mamy pod dostatkiem.. Ale postaram sie.. Czuje sie taka beznadziejna ze musze cos z tym zrobic.. Dzisiaj wchodze na orbitreka plus ograniczam jedzenie i oczywiscie nie bd na noc jadla.. Ciesze sie ze moge wam sie wygadac ;*

Leze jeszcze w lozku, okropnie mi sie nie chce wstawac. Do pracy jade na 13.30 wiec mam jesscze troche czasu :)

Kada testy owu nie powinno sie robic rano a najlepiej popoludniu ;) a przed testowaniem najlepiej nie pic za duzo okolo godzinki :)

Buziaczki kochane :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek życzę wam miłego dnia Buzka

Plumb80, myszkaazi lubią tę wiadomość

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry Dziewczeta :) milego dnia Wszystkim oraz wspanialych owulek i zielonosci na koncu dla kazdej z Nas :*

Plumb80, myszkaazi lubią tę wiadomość

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Jola89 Znajoma

Wysłany: 22 października 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was!!!!

dzis tez bez @ i juz nie dlugo piatek i test czuje ze to moze byc dzidzia:D!

‹‹ 52 53 54 55 56 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ