STYCZNIOWE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny jak sie czuejecie?Samira jak tam przeczucia na nastepny tydzien z testowaniem?
ja nie mam zbyt dobrego przeczucia...
dwa dni temu temperatura mi spadla z 37 na 36,8 ;(
dzis rano znowu wzrosla do 37,15 ach jakos strasznie nerwowa i placzliwa jestem ;(samira lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:) Ja dzisiaj z takim bólem pleców walczę, masakra jakaś Nawet z obiadem miałam problem:) To pewnie uroki jutrzejszej @ ehh mam takie pytanie czy któraś dawała swojemu mężczyźnie jakieś leki polepszające jakość nasienia???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2013, 14:39
-
maja2024 wrote:Hej dziewczyny:) Ja dzisiaj z takim bólem pleców walczę, masakra jakaś Nawet z obiadem miałam problem:) To pewnie uroki jutrzejszej @ ehh mam takie pytanie czy któraś dawała swojemu mężczyźnie jakieś leki polepszające jakość nasienia???
Mój M akurat ma super wyniki:) ale jest gdzieś wątek na ten temat i dziewczyny tam piszą czym karmią swoich M na polepszenie:) -
hej dziewczyny, chce napisac historie mojej siostry ku pokrzepieniu serc i podtrzymaniu na duchu
Otoz starali sie o dziecko przez okolo 6 lat (inseminacja, pare prob in vitro). In vitro raz sie udalo, ale miala rozwarcie i w 20-tym tygodniu trafila do szpitala gdzie zarazili ja gronkowcem i niestety stracila dzieci .
W koncu stwierdzili, ze dadza sobie spokoj i adoptuja dziecko. Jak przygotowali sie do adopcji (tj byli w trakcie jakichs kursow) okazalo sie, ze jest w ciazy bez niczego. urodzila coreczke. po ok 6 miesiacach znowu zaszlo w ciaze i urodzila synka. Takze ma teraz parke. Pamietam jak sie jej zapytalam czy jakby ktos jej powiedzial pare late wczesniej, ze bedzie miala dwojke dzieci to czy by w to uwierzyla? powiedziala, ze nie...
Takze, nigdy nic nie wiadamo, najwazniejsza jest psychika. Wiem, ze latwwo powiedziec bo tez sie staram z mezem o dzieckiem i ciezko mi wyluzowac...
Macie jakies pomysly jak na wyluzowanie?samira, Nina, иιєиσямαℓиα, Libra lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki :)co moze oznaczac skapa @ ? zawsze mialam normalne (ani skape ani obfite) przez ok 3 dni, a potem plamienie sie ciagnelo przez kolejne 2-3 dni. teraz jest inaczej, 2 dni slabiutkie krwawienie i dzisiaj jakby juz prawie koniec. nigdy tak wszesniej nie mialam. o co chodzi? pozdrawiam Was kobietkiEndometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
obecnie nie jestem w stanie się wyluzować niestety jutro przewidywany termin @ a ja tak bym nie chciała aby przyszła ale wiem że tak nie będzie mimo tego że mam nadzieję, że jednak II kreseczki będą już niedługo.
Moja siostra też starała się ok 3 lat i teraz spodziewa się dzidzi:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2013, 17:42
-
takie pytanie mi sie jeszcze nasuwa, czy grubosc endometrium ma wplyw na obfitosc @ ? czy jesli @ jest skapa to znaczy, ze endo cienkie? wie ktos jak to jest?
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
nick nieaktualnyvivien wrote:Hej dziewczyny jak sie czuejecie?Samira jak tam przeczucia na nastepny tydzien z testowaniem?
ja nie mam zbyt dobrego przeczucia...
dwa dni temu temperatura mi spadla z 37 na 36,8 ;(
dzis rano znowu wzrosla do 37,15 ach jakos strasznie nerwowa i placzliwa jestem ;(
vivien -zaczyna się włączać myślenie choć dziś troszkę zakłócone bo jak wyżej pisałam kumpela z innego forum rodzi bliźnięta ale i nie dało rady i będzie cesarka zaraz ,a przeczuć żadnych ,serce mówi może się udało rozum boi rozczarowania,ja kiedyś słyszałam ze w ciąży wzrasta ogólna tempka ciała a nie tylko w pochwie (a le to nie jest regułom ) każda kobieta jest inna i wcale w ciąży nie musi być wysoka tempka...a kiedy masz termin @ i udostępnij miniaturkę w sygnaturze to lukniemy ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2013, 19:09
-
nick nieaktualnyagula wrote:takie pytanie mi sie jeszcze nasuwa, czy grubosc endometrium ma wplyw na obfitosc @ ? czy jesli @ jest skapa to znaczy, ze endo cienkie? wie ktos jak to jest?
agula znlazłam takie coś
Grubość endometrium w cyklu miesiączkowym powinna wynosić 8-14 mm (wg niektórych autorów 6-14 mm). Skąpe miesiączki mogą mieć związek z grubości endometrium. Najczęściej wśród przyczyn małej grubości endometrium wskazywane są przyczyny hormonalne. Takie też przyczyny mogą być leczone poprzez stosowanie odpowiednich hormonów. W przypadku niedostatecznej grubości endometrium mogą pojawić się problemy z zajściem w ciążę lub też jej utrzymaniem, aczkolwiek taki stan nie wyklucza możliwości normalnie przebiegającej ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2013, 19:10