STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
klitra wrote:U mnie to może efekt placebo ale było go znacznie więcej, poprawia tez jakość śluzu, wiara czyni cuda więc wierzę, że może zadziała korzystnie Jem też duzo bananów no i 2 litry wody
-
Natalia91! wrote:A gdzie kupić ten olej z wiesiołka i w jakiej postaci? Przyjmuje się go tylko do owulacji? Sorrka ze tak dopytuje ale jak już uprzedzałam jestem jeszcze zielona w temacie starań a już pare razy dziewczyny o nim pisały wiec może i ja spróbuje
-
Lavendova wrote:
Kwas foliowy należy brac conajmniej 3 mies przed zajsciem. Lepiej tego pilnować. Wit d i żelazo tez ważne. A wiesiolek u mnie nic nie zdzialal, mialam wrazenie ze podniosl mi cholesterol tylko.
-
Szimi wrote:Anusiak, strasznie dużo tych badań. Trzymaj się i bądź dzielna!!
Ja zaczynam mieć bóle okresowe... -
SMag wrote:Ooo banany poprawiają śluz ? Ja czytałam że jeszcze len mielony albo siemię lniane.
Gruszki i banany stymulują produkcję śluzu
Siemię lniane oczywiście też ale przede wszystkim podstawą jest woda bo ten śluz z czegoś musi się zrobić.
Ole z wiesiołka podobno rozrzedza śluz, można mieć bardzo dużo śluzu ale może być zbyt gęsty co utrudnia plemnikom przedostanie się.
Ostatnio czytałam na temat dość sporo tylko, że wiadomo info z neta nie są do końca wiarygodnym źródłem i czesto czytam sprzeczne informacje ze sobą, więc też wszystko biorę z przymrużeniem oka no ale zaszkodzić nie zaszkodzi a może nóż widelec się uda
-
u mnie w okolicy - siostrzeńcy, bratankowie, czyli imiona, których u użyć nie możemy są:
Adam, Paweł, Aleksandra, Aleksander, Hania, Wiktoria, Oliwia, Zoja, Bruno, Michał, Filip, Krzysztof, Lena, Emilia, Alex, Kacper, Pola, Nela, Nadia i Stasiu Prawie wszystkie te dzieciaczki w jednym wieku - przekrój 5 lat w dół do 4 mies. a jaka mieszanina
Moda chyba juz się wymieszała. Był etap, kiedy dzieciaczki miały wyłącznie jakieś imiona zagranicznego pochodzenia, może nie jakieś szalone, ale nie typowo polskie, potem, była moda wyłącznie na stare, polskie a teraz już się chyba wymieszało.
Mi osobiście podobają się właśnie stare, polskie, tradycyjne imiona z dusza i charakterem
Lubie imiona, które "świadczą o wieku", czyli np mała Kasia, ale w przyszłości pani Katarzyna, Wojtuś - Wojciech, Kubuś - Jakub Takie zboczenie Chociaż do Jakuba nie byłam przekonana
a rzadkich, jakie znam to Jaśmina, Miron, Vanessa, Cyprian, Amadeusz - ale te imiona sa u moich dalszych znajomych i to przedział wiekowy ok 10 lat dzieciaczki
aaa i jeszcze odpadają nam imiona nasze i naszego rodzeństwa, czyli Sabina, Marcin, Julita, Agnieszka, Krzysiek, PiotrekWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
klitra wrote:Gruszki i banany stymulują produkcję śluzu
Siemię lniane oczywiście też ale przede wszystkim podstawą jest woda bo ten śluz z czegoś musi się zrobić.
Ole z wiesiołka podobno rozrzedza śluz, można mieć bardzo dużo śluzu ale może być zbyt gęsty co utrudnia plemnikom przedostanie się.
Ostatnio czytałam na temat dość sporo tylko, że wiadomo info z neta nie są do końca wiarygodnym źródłem i czesto czytam sprzeczne informacje ze sobą, więc też wszystko biorę z przymrużeniem oka no ale zaszkodzić nie zaszkodzi a może nóż widelec się uda
Wodę staram się pić, ale wiadomo że teraz lepiej wchodzą herbatki ziołowe , w pracy wypijam dużo może będę pić ciepłą wodę z odrobiną cytryny teraz.klitra lubi tę wiadomość
-
dziękuje dziewczyny.wstępnie spojrzałam na ceny badan i leków i nie wiem jeszcze reszty a już przeszło 1000 wyszedł.a dopiero w sobote zostawiłam 130 w labo a dzis u lekarki za 20 minutowa wizyte 160zł.ale na zdrowiu nie da się oszczędzic.żałuje tylko że lekarz mając prawie 2 lata temu wynik przeciwciał nie powiedziął mi o hashi.sama dowiedziałam się edukujac o tarczycy
-
klitra wrote:anusiak ceny są zabójcze...
Szimi, klitra lubią tę wiadomość