Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
boo123 wrote:Hej dziewczyny, nadrobię później posty, u mnie właśnie przyszła @ więc oficjalnie witam się w styczniu. I proszę o przepisanie na 07.01. Mieliśmy odpuścić ten cykl ale szkoda.
Postaramy się żeby jednak nie był stracony. Jakoś u rodzinki podczas świąt się pokombinuje żeby ♥️ w okolicach owu 😁
Do boju! Ja czekam na @ i też jakoś w okolicy Świąt spodziewam się owumotylek1909, boo123 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyBiedronka89 wrote:Tradycyjna lista testowania . Powodzenia
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
01.01
02.01 *KasiaS*
03.01
04.01 Morwa, Kitka_87
05.01 Annia
06.01
07.01
08.01
09.01
10.01
11.01 Turkusowa90
12.01
13.01 Twinsowa
14.01
15.01 motylek1909
16.01
17.01
18.01
19.01
20.01
21.01
22.01
23.01
24.01
25.01
26.01
27.01
28.01
29.01
30.01
31.01 boo123 -
boo123 wrote:Hej dziewczyny, nadrobię później posty, u mnie właśnie przyszła @ więc oficjalnie witam się w styczniu. I proszę o przepisanie na 07.01. Mieliśmy odpuścić ten cykl ale szkoda.
Postaramy się żeby jednak nie był stracony. Jakoś u rodzinki podczas świąt się pokombinuje żeby ♥️ w okolicach owu 😁boo123 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Poproszę o wpisanie mnie na listę 21.01, co prawda @ jeszcze nie dostałam, ale już wiem, że w tym cyklu nic z tego nie będzie. Oby wszystkie z nas miały prezenty noworoczne
motylek1909 lubi tę wiadomość
Mama Mai lat 11 oraz Aniołka 19.06.2019 -
Morwa wrote:Bardzo mnie cieszy to , że jednak zawalczycie w tym cyklu
Spróbujemy choć raz w okolicach owu żebym miała chociaż mała nadzieję na II kreski. Dziwnie mi było ostatnio jak po hsg miałam się wstrzymać jeden cykl i nie było tego oczekiwania i dreszczyku emocji 😆
Właśnie czeka na mnie w paczkomacie wagon testów, owulacyjnych i ciążowych z allegro, które kiedyś Nona wrzuciła. Dzięki Ci Nona, za grosze zakupiłam i będę wykrywać owu. W tym cyklu ovufriend nie wykrył mi owulacji więc muszę podeprzeć się testami co jest grane.
U mnie dzisiaj akcja sprzątanie od rana, już mam dość. A brzuch boli jak nie wiem.
Udanego dnia dziewczynki 😚Morwa, Nona lubią tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
boo123 wrote:Spróbujemy choć raz w okolicach owu żebym miała chociaż mała nadzieję na II kreski. Dziwnie mi było ostatnio jak po hsg miałam się wstrzymać jeden cykl i nie było tego oczekiwania i dreszczyku emocji 😆
Właśnie czeka na mnie w paczkomacie wagon testów, owulacyjnych i ciążowych z allegro, które kiedyś Nona wrzuciła. Dzięki Ci Nona, za grosze zakupiłam i będę wykrywać owu. W tym cyklu ovufriend nie wykrył mi owulacji więc muszę podeprzeć się testami co jest grane.
U mnie dzisiaj akcja sprzątanie od rana, już mam dość. A brzuch boli jak nie wiem.
Udanego dnia dziewczynki 😚boo123 lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj muszę się wybrać do sklepu dokończyć zakupy Świąteczne bo w tygodniu nie będę miała czasu, pewnie pół dnia mi na to zejdzie ze względu na tłumy. 🙄 Mąż dzisiaj w pracy więc mogę spokojnie kupić coś dla niego i zapakować bez tajniakowania. 😁
Morwa macie sztuczną czy żywą choinkę?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Ja dzisiaj muszę się wybrać do sklepu dokończyć zakupy Świąteczne bo w tygodniu nie będę miała czasu, pewnie pół dnia mi na to zejdzie ze względu na tłumy. 🙄 Mąż dzisiaj w pracy więc mogę spokojnie kupić coś dla niego i zapakować bez tajniakowania. 😁
Morwa macie sztuczną czy żywą choinkę? -
My wczoraj akcja sprzątanie, wieczorem pojechaliśmy po choinke i kilka ozdób dokupić.
Dzisiaj rano ja ubraliśmy, upiekłam sernika, zrobiłam sałatkę jarzynowa 😁 zostały mi jeszcze ciuchy do uprasowania i fajrant 😂
Pierwszy raz mamy jodłę kaukaska i powiem Wam że mega. Gdyby którą się wahal to polecam. Nie kłuje, nie sypią się igły, a wygląda obłędnie 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2019, 14:40
motylek1909 lubi tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
05.2020 9tc 💔 -
My też mamy sztuczną, a marzy mi się prawdziwa i chociaż nie mamy zwierzaków ani dziecka w domu to myśl o sprzątaniu igieł mnie przerażała... Boo daj znać jak choinka będzie się trzymać to może też się skusimy.
Mam pytanie z innej beczki, czy przerwy we współżyciu sprzyjają pogorszeniu jakości nasienia? W sensie czy np. taka przerwa 10 dniowa jest zła dla jakości nasienia? Bo jak policzyć tak że już pod koniec fazy lutealnej to żadnych przytulanek u nas nie ma, później @ i zanim coś się zacznie między nami dziać do 10 dni lekko wyjdzie...Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
My już od kilku lat kupujemy właśnie jodłę kaukaską. Wygląda pięknie i nie ma tyle sprzątania bo się tak nie sypie. U nas jak jesteśmy w domu na święta to kupujemy choinkę zazwyczaj dzień przed Wigilią a w Wigilię rano ubieramy. A że w tym roku jedziemy do teściów to myślę, że jutro już kupimy. Jeszcze mam
do kupienia prezenty dla dwóch chłopców i nie mam kompletnie pomysłu bo oni chyba już wszystko mają.motylek1909, boo123 lubią tę wiadomość
15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
nick nieaktualnyboo123 wrote:My wczoraj akcja sprzątanie, wieczorem pojechaliśmy po choinke i kilka ozdób dokupić.
Dzisiaj rano ja ubraliśmy, upiekłam sernika, zrobiłam sałatkę jarzynowa 😁 zostały mi jeszcze ciuchy do uprasowania i fajrant 😂
Pierwszy raz mamy jodłę kaukaska i powiem Wam że mega. Gdyby którą się wahal to polecam. Nie kłuje, nie sypią się igły, a wygląda obłędnie 😉boo123 lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:My też mamy sztuczną, a marzy mi się prawdziwa i chociaż nie mamy zwierzaków ani dziecka w domu to myśl o sprzątaniu igieł mnie przerażała... Boo daj znać jak choinka będzie się trzymać to może też się skusimy.
Mam pytanie z innej beczki, czy przerwy we współżyciu sprzyjają pogorszeniu jakości nasienia? W sensie czy np. taka przerwa 10 dniowa jest zła dla jakości nasienia? Bo jak policzyć tak że już pod koniec fazy lutealnej to żadnych przytulanek u nas nie ma, później @ i zanim coś się zacznie między nami dziać do 10 dni lekko wyjdzie...
Niestety takie przerwy pogarszają nasienie. Dla najlepszej jakości powinno się współżyć co 2 dni. Takie mamy zalecenie od urologa i ginekologa.Annia lubi tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
05.2020 9tc 💔