Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:A robiłaś test?
U mnie były cienie ale beta pozbawiła mnie złudzeń, czyli były fabryczne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2017, 16:05
-
Szczerze Wam powiem, że żadnych konkretnych starań nie było. Więc raczej z ciąży nici. W poprzednym cyklu-zaciążonym np. piersi nie dawały spokoju a teraz zupełnie nic nie czuje.'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualny
-
jagodowa91 wrote:Szczerze Wam powiem, że żadnych konkretnych starań nie było. Więc raczej z ciąży nici. W poprzednym cyklu-zaciążonym np. piersi nie dawały spokoju a teraz zupełnie nic nie czuje.
-
nick nieaktualnyjagodowa91 wrote:Szczerze Wam powiem, że żadnych konkretnych starań nie było. Więc raczej z ciąży nici. W poprzednym cyklu-zaciążonym np. piersi nie dawały spokoju a teraz zupełnie nic nie czuje.
Wiesz co było przyczyną twoich strat? -
Pierwsze dziecko wada genetyczna, po pół roku zdrowa ciąża. Teraz wznowiliśmy starania udało się w 2 cs, słabe zagnieżdżenie zarodka w 6tc, niska beta i za pare dni samoistne poronienie.'Porażki to szczeble sukcesu'
-
nick nieaktualnyjagodowa91 wrote:Pierwsze dziecko wada genetyczna, po pół roku zdrowa ciąża. Teraz wznowiliśmy starania udało się w 2 cs, słabe zagnieżdżenie zarodka w 6tc, niska beta i za pare dni samoistne poronienie.
Na dwóch wątkach piszemy jednocześnie haha -
Przypadek. Mało prawdopodobne, żeby znów nas to spotkało. Mam nadzieję, że nam wszystkim się uda! Rene nie bedziemy uciekać, na pewno spotkamy sie na BBF'Porażki to szczeble sukcesu'
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny