Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej zgredek, widzę, że też dalej walczysz? Eh.
Ja idę gorącą kąpiel zrobić przyspieszy to @, trzymam kciuki za ten lipiec, ale po tym beznadziejnym scenariuszu z wadliwym testem to tylko spokój mnie uratuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2017, 22:20
Idzianna lubi tę wiadomość
-
Susanna, przepraszam,nie trafiłam na komórce i wyszło "lubię to" trzymam mocno kciuki za Ciebie! Podczytuje więcej niż piszę i gleboko wierzę, że Twoja cierpliwość pragnienie dziecka muszą w końcu zostać nagrodzone )))
SusannaDean lubi tę wiadomość
PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDruga noc z Bromkiem i juz wiem ze powoduje u mnie bezsennosc. Jestem niewyspana a przede mna 12h drogi autem do Holandii. Na szczescie nie ja kieruje.
Macie pomysl jak uniknac bezsennosci? Moze powinnam brac wczesniej te tabletke? Wczoraj wzielam miedzy 21 a 22. Jesli tak bedzie to sie wykoncze -
Casteams może spróbować wcześniej, ale wtedy mogą Cię dopaść wieczorne nieprzyjemne mdłości jak ja wezmę koło 19-20 a kładę się 22-23 to często przez mdłości i zawroty zasnąć nie mogę. U mnie najlepiej się sprawdza zjedzenie czegoś (cokolwiek, na pusty żołądek dopiero mam jazdy...), połknięcie tabletki i do pół godziny od tabletki spać. Testuj ... u mnie po dwóch tygodniach minęły najgorsze efekty uboczne
-
Susana- walcze, co mam zrobic? Jakos ogarnął mnie spokoj. W poprzednim cyklu za mocno sie nastawilam wiec teraz nie licze i nie nastawiam sie. Temp zaczne mierzyc gdzies od 10dc. Co ma byc to bedzie. To jyz 3 cykl po ostatnim poronieniu. Ciesze sie chwilą, zyje z dnia na dzień, a jak sie @ spozni to.dopiero zatestuje.😇😁😇😇😁
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny:-)
Zgredek jesteś już na liście:-)
Susana wspólczuje tych wszystkich przejść,oby ta trudna droga znalazłaswój szczęśliwy finał
Casteams udanej podróży dobrze że nie jesteś kierowcą to chociaż trochę w miarę możliwości odpoczniesz:-)
Ewi28 witaj:-)
a u mnie ovufriend już wyznaczyło owulkę nie potwierdzoną wydaję mi się,że trochę za wcześnie jak na moje cykle powyżej 28 dni... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, witam nowe dziewczyny! Ja też ciągle czekam na @, a moja temp ciągle na wyżynach.. wczoraj mega nieprzyjemna sytuacja w pracy, zemdlałam.. i dziś źle się czuje więc będę Was ewentualnie podczytywac.'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualny