Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
SusannaDean wrote:Pracowałam u jednego pracodawcy 4 lata ale nieładnie na wieść o ciąży zareagowała, ona, i postanowiłam się zwolnić, po tym jak przecierpiałam swoje.
Mój też nie był zadowolony. I to bardzo, ale mimo wszystko jakoś tak wyszło, że wróciłam i jestem do tej pory. Rene ile ma Twoja córka lat?'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualnyjagodowa91 wrote:Mój też nie był zadowolony. I to bardzo, ale mimo wszystko jakoś tak wyszło, że wróciłam i jestem do tej pory. Rene ile ma Twoja córka lat?
Teraz jestem zadowolona z pracy, chociaż nie napalam się, mam nadzieję, że wkrótce będę w ciaży a wtedy musowo na zwolnienie ehhh,no ale czego się nie robi -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:W jednej dużej firmie, ale oddział jest tylko jeden, wiec nie będę pisać gdzie, w Głównej obsłudze klienta Nowa praca, bardzo dobra
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Ja miałam dość, działo się nieładnie.
Teraz jestem zadowolona z pracy, chociaż nie napalam się, mam nadzieję, że wkrótce będę w ciaży a wtedy musowo na zwolnienie ehhh,no ale czego się nie robi
Szczerze u mnie w pracy też kiepska sytuacja, ale tu gdzie mieszkam ciężko o dobrą prace. Dlatego liczę na ciążę i zwolnienie'Porażki to szczeble sukcesu'
-
Rene wrote:nie ma czego zazdrościć wam też się uda:-)
Rene lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:U nas praca jest, leży odłogiem rzekłabym - Śląsk.
Zanim będę miała tyle dzieciaczków, to się domu dorobię, bo teraz tylko niecałe 50 m2 w bloku ha ha ale 3 pokoiki'Porażki to szczeble sukcesu'
-
SusannaDean wrote:U nas praca jest, leży odłogiem rzekłabym - Śląsk.
Zanim będę miała tyle dzieciaczków, to się domu dorobię, bo teraz tylko niecałe 50 m2 w bloku ha ha ale 3 pokoiki -
nick nieaktualny
-
Ja z pięciorgiem rodzeństwa i rodzicami mieszkaliśmy w 30m2. I byliśmy naprawdę szcześliwi. Nie ważne jaki metraż mamy, ważne żeby myśleć pozytywnie a reszta ułoży sie sama.
SusannaDean lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'