Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Fajnie z tym domem na wsi'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jagodowa też mam piątkę rodzeństwa
Susanna ja pochodzę z Katowic, od dwóch lat w małym miasteczku na Podbeskidziu mieszkam i już bym nie zmieniła...! Pracuję na wsi i ogólnie cisza na codzień. Mieszkanko wynajmujemy, ale jak to ma być cena spokoju, mogę to przeżyć ... -
nick nieaktualnyRene wrote:tylko z dojazdami nie za dobrze bez auta trochę ciężko a ja się raczej swojego nie dorobie więc jestem zdana na męża albo ładna pogodę i rowerek żeby gdzieś jechać np na zakupy:-)
jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
Rene wrote:tylko z dojazdami nie za dobrze bez auta trochę ciężko a ja się raczej swojego nie dorobie więc jestem zdana na męża albo ładna pogodę i rowerek żeby gdzieś jechać np na zakupy:-)
Ja też zdana na męża w trakcie robienia prawa jazdy Magdzia u mnie podobnie, praca przestała mnie już cieszyć-chodzę bo muszę. Plik spokój na pewno, jak sąsiedzi są spoko...'Porażki to szczeble sukcesu'
-
jagodowa91 wrote:Ja też zdana na męża w trakcie robienia prawa jazdy Magdzia u mnie podobnie, praca przestała mnie już cieszyć-chodzę bo muszę. Plik spokój na pewno, jak sąsiedzi są spoko...
-
nick nieaktualny
-
5 razy już do praktycznych podchodziłam... teraz chwilowa przerwa, bo troche nerwów i problemów mialam.
casteams, Magdzia85F lubią tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
-
SusannaDean wrote:Ja też prawko chcę zrobić został mi egzamin hehe'Porażki to szczeble sukcesu'