Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też mam kilkoro, dokładnie czworo, rodzeństwa
Ale do domku bym się przeniosła, chociaż to, co oferuje miasto kusi - wszędzie blisko, szybko się przemieszczam, dużo ofert pracy, a też blisko parków mieszkam, więc zieleni załapię. Ale, że pochodzę, z małej miejscowości, chętnie bym na takiej mieszkałaRene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypilik wrote:Och dziewczyny, rozumiem Wasz ból z prawkiem! Zdałam dwa lata temu, ale też za piątym podejściem i do dzisiaj z przerażeniem wspominam i serce mi wali jak przejeżdżam koło ośrodka egzaminacyjnego
-
Plik zgadza się, nerwy są niezkemskie Susanna co racja to racja, czasem wspominam lata gdy mieszkalam w Wawie i jest różnica we wszystkim jak mówisz. Co do kursu Rene nie taki diabeł straszny jak go malują'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualnyjagodowa91 wrote:Plik zgadza się, nerwy są niezkemskie Susanna co racja to racja, czasem wspominam lata gdy mieszkalam w Wawie i jest różnica we wszystkim jak mówisz. Co do kursu Rene nie taki diabeł straszny jak go malują
jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
Rene dopiero bedzie szła, dwa lata była w przedszkolu... szkoda mi jej bylo puścić do szkoły w wieku 6 lat. A teraz grupą przedszkolną będą tworzyć jedną klase.'Porażki to szczeble sukcesu'
-
jagodowa91 wrote:Rene dopiero bedzie szła, dwa lata była w przedszkolu... szkoda mi jej bylo puścić do szkoły w wieku 6 lat. A teraz grupą przedszkolną będą tworzyć jedną klase.
-
Rene wrote:moja tez 2 lata do zerówki będzie chodzić.Fajnie ze u was nie rozdzielają grupy u nas musieliśmy pisać petycję i zbierać podpisy żeby nie rozdzielali grupy chociaż wydawało się nam oczywiste że jak nie ida do 1 klasy to o rozdzielaniu nie było by mowy bo grupa jest kompletna a jednak chcieli rozbić....'Porażki to szczeble sukcesu'
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:A ja szukam gdzie tu jechać na wczasy w tym roku'Porażki to szczeble sukcesu'
-
nick nieaktualny
-
jagodowa91 wrote:Nie rozumiem podejścia ludzi, wiadomo przecież, że dzieci integrują się ze sobą przez ten czas i później jest im łatwiej...
-
Ja mam szczęście bo na ten moment dwa w jednym, mieszkanie które wynajmuje to piętro domu (małego ) z tarasikiem i możliwością korzystania z ogrodu. Oczywiście nie nasz więc rzadko korzystamy, ale pies ma gdzie pobiegać raz za czasu przynajmniej . Dom w marzeniach, ale boję się że zbyt nierealnych ...
Susanna jestem pod kontrolą super hematologa. Ogólnie na ten moment nic - jak będę w ciąży obowiązkowo fraxiparine 0,6 i acard. Gdzieś czytałam tu że dziewczyny to wymiennie stosują a to duży błąd...! Fraxi zapobiega powstawaniu skrzepów a acard wzmacnia jakoś macice. Tak mi się kojarzy że lekarka tłumaczyła. W każdym razie warto i to i to . Przed poronieniem to było jedyne zalecenie, teraz doszło drugie bo już za dużo czynników w wywiadzie (mama roniła cztery razy, teraz ja plus mutacja) i jakby gin musiał wprowadzić jednak dhupaston to będę musiała go brać z fraxi 0,3. Więc trzymam kciuki za wyniki, że bromek zbił prolaktyne i dzięki temu dhupek nie będzie potrzebny... -
Rene wrote:a no właśnie ktoś tu chyba nie myśli o dobru dzieci mam tylko nadzieję że petycja będzie pozytywnie rozpatrzona:-) a tak w ogóle to bałagan się zrobił przez likwidację gimnazjów...
SusannaDean wrote:No właśnie ja ciągle rozważam morze czy góry'Porażki to szczeble sukcesu'
-
Rene wrote:fajnie macie my mieliśmy w planach Sarbinów albo Kołobrzeg ale w tym roku musimy ale remont nas trochę zjadł
My z kasą też nie tak bardzo na plusie, ale ryzyk fizyk jedziemy. Jakoś sie da radę. U nas też remont domu, ale kiedyś trzeba odpocząć!'Porażki to szczeble sukcesu'