Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie doczytalam wszystkich komentarzy po ogloszeniu przez Su wyniku bety bo na 209 str idpadlam... Podzielam zdanie Doti. SU moim zdaniem mega przesadzasz. Ciesz sie, interpretuj ten wynik jak Ci pasuje. Kazda z nas tu swoje przeszla!! Caly cykl spuszczasz się o staraniach, potem o testach, o twoim braku cietpliwosci itd. Wszystkie to czytamy, wspieramy itd a ty masz focha no ktos wątpi w ciaze przy becie 3,5?? Ja tez w to wątpię i mam takie prawo! Nie musisz od razu innych hejtowac!
Nie oznacza to, ze ktokolwiek zyczy Ci źle! Wsztstkie tu trzymamy kciuki za siebie nawzajem!
Uwazam, ze ze swoimi przejsciami jestes dosyc "obcykana" w tym temacie a nadal robisz sobie krzywde za wczesnym testem czy nakrecaniem sie.... po co? Przeciez kazda z nas tak samo mocno pragnie dziecka!
Podsumowujac, trzymam kciuki za Ciebie i oby to faktycznie byla zdrowa ciąża!
Ale troszke spuśc z tonu...Doti87, kaka470 lubią tę wiadomość
😇😁😇😇😁 -
nick nieaktualnySorki, że odniosłyście wrażenie że cokolwiek hejtuje....
Pisałam tylko o tym, że mam nadzieje i wierzę, że będzie ok i urośnie...
Może rzeczywiście potrzebuję oddechu od forum zeby sie nie skłócić z nikim, bo tego nie chcę
Powtórzę raz jeszcze, moje wcześniejsze ciąże też były z niskich bet i dobrze rosły (po 700 % były przyrosty) le niestety w pewnym momencie ok 5-6 tyg mutacje, które mam wzięły górę, bo nie wiedziałam o nich stąd brak leków, dlatego teraz bardzo podejrzewam ciąże, może tak napiszę, powtórzę test jescze na spokojnie i z tym tematem udam się do lekarza bo i tak miałam zaklepaną wizytę.
Nie sądziłam że mój temat wywoła takie nastroje wśród was, mam nadzieje że mimo wszystko sie nie rozczaruje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Susanna nie czytaj i nie słuchaj nikogo. Umiejętność czytania ze zrozumieniem to rzadkość w tych czasach (w tym labo wszystko ponad wynik 2 to ciaza). Trzymaj sie! Odpocznij i nie odpisuj na głupie zaczepki. Pozdrawiam bardzo!
SusannaDean, jagodowa91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyedwarda20 wrote:Susanna nie czytaj i nie słuchaj nikogo. Umiejętność czytania ze zrozumieniem to rzadkość w tych czasach (w tym labo wszystko ponad wynik 2 to ciaza). Trzymaj sie! Odpocznij i nie odpisuj na głupie zaczepki. Pozdrawiam bardzo!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ jednej strony cieszę się, że już na lipcówkach nie jestem, bo coś tu się popsuła atmosfera.
Życzę spokoju, bo to najważniejsze w staraniach!!!
Su trzymaj się i wielkie całusy!!!!! Wiesz, gdzie jest luźny wątek:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2017, 20:08
Rene, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Cionsza
Wczesna w ciul ale ciaza )))) za kilka dni powtorka
Suu! Trzymam kciuki! obiecałam sobie odpoczynek od internetu ale musiałam wejść i zobaczyć twoją betę. Nic się nie martw będzie teraz zap***lać jal szalona :*SusannaDean, jagodowa91 lubią tę wiadomość
-
mamy wyniki prawie wszystko w dolnych granicach normy,niektóre parametry obniżone pewnie przez leki które bierze min przez sterydy,tym mamy sie nie martwić,CRP w normie także jest podejrzenie alergii tylko nie wiemy na co,będzie dalej diagnozowana...Na szczęście obrzęk ustąpił całkowicie więc go wypuścili do domu:-)
SusannaDean, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
Magdzia85F wrote:Z jednej strony cieszę się, że już na lipcówkach nie jestem, bo coś tu się popsuła atmosfera.
Życzę spokoju, bo to najważniejsze w staraniach!!!
Su trzymaj się i wielkie całusy!!!!! Wiesz, gdzie jest luźny wątek:-)Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRene wrote:mamy wyniki prawie wszystko w dolnych granicach normy,niektóre parametry obniżone pewnie przez leki które bierze min przez sterydy,tym mamy sie nie martwić,CRP w normie także jest podejrzenie alergii tylko nie wiemy na co,będzie dalej diagnozowana...Na szczęście obrzęk ustąpił całkowicie więc go wypuścili do domu:-)
Rene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Akwarela - super!! Wiedzialam ze to pomoze;) to akurat wiem z autopsji, tez bycze sie na weekendzie poza moastem
A co do Su - mam wrazenie ze stalo sie tak, ze bardzo zdominowaa to forum, moze przez czestotliwosc swoich wpisow,
Moze przez duze doswiadczenie i przejscia, a takze wiedze. Ale doprowadza to do tego, ze nie mozna zachowac wolnosci slowa, bo ona nie zyczy sobie komentowania. ja bety nigdy nie robilam, ale wszedzie trabia ze beta poniej 5 nie jest ciaza, na pewno nie w 12 dpo. Su twoerdzac ze przy takiej becie jest w ciazy wzbudza zaciekawienie, bo czyta to pewnie duzo wiecej osob niz sie udziela i tez duzo osob teraz robi bete i moga uwierzyc ze tez sa w ciazy. Stad napisalam, ze nie wiem skad pewnisc ze to ciaza, bo jestem ciekawa, ale jezeli nie chce to niech nie mowi
Jej reakcja byla nerwowa bardzo, a moim zdaniem, dziewczyny ktore gratuluja ciazy, same czesto w to nie wierząc, moga zrobic jej wieksza krzywde niz te, ktore posza szczerze i zgodnie z przyjeta zasada ze coaza jest od + 5.
To moim zdaniem nie sa zaczepki, ani hejt, tylko proba sprowadzenia na ziemie.
Jezeli su nie chhciala wyjasniac, mogla nie pisac, ze na pewno jest w ciazy mimo ze beta ujemna chyba ze laboratorium posluguje sie innymi normami.
Ja, gdybyscie mi powiedzialy ze moj test kest negatywny na pewno bym sie nie obrazila.
Ale wracajac do meritum - co miesiac Su sie zameczasz. Bylam z Toba na watku czerwcowym, tez widzialas w testach 2 kredke, dopiero beta Cie wyprowadzila z bledu i mowilas ze wina testow. Po czym w tym cyklu robisz ten sam test i znowu problem.
Chodzi tylko o to, by w tej pogoni za szczesciem sie nie zatracic,
Mozna sobie zrobic naprawde krzywde i to
Tez ma wplyw na powodzenie staran.
Chodzi o to, zebysmy kobiety sie wspieraly, ale czasami lepsza jest bolesna prawda niz utrzymywanie w uludzie.
Su - zycze Ci z całego serca ciazy,
Bo to byloby dla Ciebie najcudowniejszym
Lekarstwem na te stresy :*
Ale wyluzuj trochę dla swojego dobraZgredek 12, katka/85, Cheresta, _Hope_ lubią tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
nick nieaktualny