Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRene wrote:mój też za kotami nie przepada,za to moja siostra uwielbia i chciała by mieć ale mają już zoo w domu(2 węże szczury nie wiem ile ale dużo,rybki i psa)
Dziewczyny 5 dniowa @ kończy się, ale serio kiedyś miałam 1,5 dnia, czyli witaminy działają, tak powinna trwać, 1,5 dnia to anomalia była...skąpe i krótkie miałam, mało estrogenów chyba?
Dziś orzechy i wino wieczorem -
SusannaDean wrote:ło jezu fakt, dużo tego
Dziewczyny 5 dniowa @ kończy się, ale serio kiedyś miałam 1,5 dnia, czyli witaminy działają, tak powinna trwać, 1,5 dnia to anomalia była...skąpe i krótkie miałam, mało estrogenów chyba?
Dziś orzechy i wino wieczorem -
nick nieaktualny
-
Susanna, dziękuję bardzo za podpowiedzi pojadę w przyszłym tygodniu i zbadam.
Co do zwierząt - u nas kot, u rodziców pies, więc maluch będzie miał od samego początku kontakt, co mnie bardzo cieszyRene lubi tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3ougpjyjxzxjth.png -
nick nieaktualny
-
Rene wrote:ja już znikam tymczasowo z forum życzę owocnych staranek>odezwę się jak tylko będę miała możliwość.Trzymjcie się ciepło.Pa:-)PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusanna wow! 8 kg super wynik!
Rene do zobaczenia, w środę to zemdlejesz od tego, ile będziesz miała do przeczytania
A mnie się popsuł humor w pracy. Nie chcę opisywać całej historii, ale aż miałam łzy w oczach za potraktowanie mnie.
Dobrze, że już w domu z Mężem, zjedliśmy podwieczorek - ja truskawki z jogurtem błonnikiem a On gruszkę z bananem, jogurtem i błonnikiem MNIAM!!!
jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdzia85F wrote:Susanna wow! 8 kg super wynik!
Rene do zobaczenia, w środę to zemdlejesz od tego, ile będziesz miała do przeczytania
A mnie się popsuł humor w pracy. Nie chcę opisywać całej historii, ale aż miałam łzy w oczach za potraktowanie mnie.
Dobrze, że już w domu z Mężem, zjedliśmy podwieczorek - ja truskawki z jogurtem błonnikiem a On gruszkę z bananem, jogurtem i błonnikiem MNIAM!!!
Smaczne jedzonko ja dziś też jadłam truskawki
odebrałam wyniki, za wysokie OB (pewnie przez @) ciut crp za duże norma poniżej 5 a ja mam 5,17... i chyba nic ciekawego nie ma w tych badaniach, oni mi dają metforminę a ja mam hemoglobine glikowaną 5,2 normy poniże 6,4.......super wynik.
I jeszcze układ krzepnięcia idealny....aaaaaa dzięki bogu.Magdzia85F, jagodowa91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny