Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Susanna wow! 8 kg super wynik!
Rene do zobaczenia, w środę to zemdlejesz od tego, ile będziesz miała do przeczytania
A mnie się popsuł humor w pracy. Nie chcę opisywać całej historii, ale aż miałam łzy w oczach za potraktowanie mnie.
Dobrze, że już w domu z Mężem, zjedliśmy podwieczorek - ja truskawki z jogurtem błonnikiem a On gruszkę z bananem, jogurtem i błonnikiem MNIAM!!!Magdzia85F, Rene lubią tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:A ja byłam na piwie w parku i jeszcze teraz to wino okropne na endo muszę wypić
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Teraz bycze, czuje się"byczo" takie gorzkie a w parku piwko było przeciez mnie maż prześwięci
-
nick nieaktualny
-
Oby!!! Trzymam kciuki za to!!! Moja @ jeszcze trwa .... byle do niedzieli i wyczekujemy owu. Oby pęcherzyki pięknie rosły
-
SusannaDean wrote:Nawet nie wiedziałam, że można w zastrzykach brać, ale spoko jak zrobię badanie to się doweim jak sprawy...boże ile tych badań leków masakra co my mamy
To dość popularna forma przy wiekszyc niedoborach albo nagłej potrzebie (często przy postrzalach,
Rwie kulszowej itp. Zlecają końska dawkę b12 w zastrzykach przez kilka dni), przy czy to są zastrzyki domięśniowe i raczej samemu nie bardzo. Ja chodzę do przychodni na zastrzyki zawsze. -
nick nieaktualnypilik wrote:To dość popularna forma przy wiekszyc niedoborach albo nagłej potrzebie (często przy postrzalach,
Rwie kulszowej itp. Zlecają końska dawkę b12 w zastrzykach przez kilka dni), przy czy to są zastrzyki domięśniowe i raczej samemu nie bardzo. Ja chodzę do przychodni na zastrzyki zawsze.
Jagodowa, zaraz owulki przyjdą spoko Będzie szał -
Dobry dobry ☺ ja juz od godziny na nogach, niestety nie ma lenistwa przy dziecku.. fajnie byłoby tak pognic w łóżku do 10... ojoj..
Miłego weekendu dziewczyny, ja zaraz mykam po świeże pieczywo i nie wiem co będę.robić.bo męża nie ma caly dzień.. nudy jak cholera będą.. -
Hej, ja też się melduję. Oj też bym pospała ale też nie mam na to szans U nas też nudno, mąż w pracy. Jutro podrzucamy małą do babci i jedziemy na działkę posprzątać troszkę bałagan. Od poniedziałku znowu bardzo ciepło ma być, chętnie posiedziałabym na działce ale nie mogę bo mąż będzie wtedy potrzebny