Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
asia-bez wrote:Hej, ale w Warszawie była burza Masakra, aż się bałam, że tu nam okna wywali... I chyba grad nawet przez chwilę padał
Susanna, daj znać po usg!
Ej a czemu mój wykres nie pokazuje dni po owulce? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jejuu dziewczyny dajcie mi tu tą burze! Może być nawet z gradem. Wszystko mi jedno. Biorę wszystko. Śląsk ominęło i poszło w świat-a na pewno Gliwice minęło bezpowrotnie. Rano tak się zapowiadało a teraz dalej upały... Mam dość czuję się jak ryba wyjęta z wody... Jak ja nie znoszę takiej pogody... Jeśli któraś chce oddam z 5-10 stopni bierzcie dzielcie sięhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Jejuu dziewczyny dajcie mi tu tą burze! Może być nawet z gradem. Wszystko mi jedno. Biorę wszystko. Śląsk ominęło i poszło w świat-a na pewno Gliwice minęło bezpowrotnie. Rano tak się zapowiadało a teraz dalej upały... Mam dość czuję się jak ryba wyjęta z wody... Jak ja nie znoszę takiej pogody... Jeśli któraś chce oddam z 5-10 stopni bierzcie dzielcie się
-
Jestem farmaceuta.. ale osobiście też nie spotkałam się z takim dawkowaniem.. dlatego właśnie spytałam was.. aczkolwiek duphaston jako hormon syntetyczny w przeciwieństwie do luteiny naturalnej nie powinien zahamować owu... teoretycznie...., bo tak naprawdę wciąż się waham... czasem wolałabym wiedzieć mniej i po prostu zaufaćIn vitro -wrzesien +ah beta 13 dpt 282
Słaba morfologia plemników ( 2 nieudane iui)