Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór Kobitki, ja dopiero po pracy trzeba Was nadrobić! Susanna i jak usg?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 23:03
Rene lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Nadrobione... witam nowe Panie. Susanna doczytałam i uważam, że jak na ten dzień cyklu to jest pięknie trzymam kciuki!
SusannaDean lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Ale malo urosl eh i stad moje rozgoryczenie bo to na clo
SusannaDean lubi tę wiadomość
PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
Dziewczyny gdzie się można wpisać na testowanie w lipcu ? może jakiś linkPoczątek starań o maleństwo 2015r.
AMH 4,94
25.11.2019r. Decyzja o IVF. Pierwszy termin w klinice.
28.01.2020r.Biopsja Męża (TESE) -wyniki dobre
24.04.2020r.Zaczynamy działać!!!
11.05.2020r.1Stymulacja
16.05.2020r. Transfer-nieudany.
9.08.2020r. 2Stymulacja-Transfer odwołany.
19.10.2020r. 2Transfer(crio)-cb
4.12.2020r. Histeroskopia usunięcie polipa.
16.01.2021r. 3Stymulacja(Punkcja)
15.02.2021r.3Transfer(crio)nieudany.
22.06.2021r.IUI😢
20.07.2021r. IUI 😢
28.11.2022r. Transfer AZ 🥰 🍀🤞
8 dpt beta 84,5
10dpt beta 172
15dpt beta 1456
Adaś jest już z nami 🥰 16.08.23r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnuś1988 wrote:Dziewczyny gdzie się można wpisać na testowanie w lipcu ? może jakiś link
My wpisujemy. Tzn.ja i Rene.
Susanna :*
Miłego dnia dziewczyny! Dziś porozmawiam z Babcią przez tel.siostra mówi, żeby nie robić sobie nadziei. Mąż powiedział, że też nie chce, bo jak byłam w ciąży, to też mieliśmy a najgorszy scenariusz wyszedł. Jutro jedziemy do szpitala.
-
Witajcie koleżanki mało urósł, rozumiem. Ale widocznie taka Twoja natura. Wiem, że jesteś stymulowana lekami, ale wszystkie tu trzymamy kciuki i wierzymy, że będzie dobrze!'Porażki to szczeble sukcesu'
-
Och Magdzia bardzo mi przykro (
Dobrze że możesz z babcią porozmawiać. Trzymaj się! Wysyłamy dużo ciepłych myśli!!
Ja mam jakiś spadek formy totalny od wczoraj. Nadal czekam na @, wszystkie objawy bólowe już mam jakby już przyszła dlatego tym bardziej nie rozumiem. Wiem że to nierealne i strasznie głupie ale już kilka razy po zabiegu złapałam się na myśli że może "posprzątali", ale fasolka się gdzieś schowała i dalej siedzi dlatego ciagle objawy jakieś daje. Głupi mózg mój.
Jak do niedzieli nie przyjdzie @ będę musiała zmienić testowanie na sierpień -
nick nieaktualny
-
pilik wrote:Och Magdzia bardzo mi przykro (
Dobrze że możesz z babcią porozmawiać. Trzymaj się! Wysyłamy dużo ciepłych myśli!!
Ja mam jakiś spadek formy totalny od wczoraj. Nadal czekam na @, wszystkie objawy bólowe już mam jakby już przyszła dlatego tym bardziej nie rozumiem. Wiem że to nierealne i strasznie głupie ale już kilka razy po zabiegu złapałam się na myśli że może "posprzątali", ale fasolka się gdzieś schowała i dalej siedzi dlatego ciagle objawy jakieś daje. Głupi mózg mój.
Jak do niedzieli nie przyjdzie @ będę musiała zmienić testowanie na sierpień
Też tak miałam Takie głupie myśli przychodziły do głowy, że może 2 fasolki tam siedziały i tylko jedna zmarła, że może się pomylili, może nie usunęli i wszystko jednak będzie dobrze.. Takie smutne gdybanie
Magdzia, trzymajcie się.
Susanna, kciuki na jajeczkohttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3ougpjyjxzxjth.png -
dziewczyny jak tam u Was po wczorajszych wichurach? nieźle narozrabiałopoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
SusannaDean wrote:Hm szkoda ze zadna nie odniosla sie do mojego postu strasznie sie martwie no ale to norma
-
nick nieaktualny
-
Madzix88 wrote:mnie naszczescie ominela i wichura i burzaPCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
Magdzia85F wrote:Cześć!
My wpisujemy. Tzn.ja i Rene.
Susanna :*
Miłego dnia dziewczyny! Dziś porozmawiam z Babcią przez tel.siostra mówi, żeby nie robić sobie nadziei. Mąż powiedział, że też nie chce, bo jak byłam w ciąży, to też mieliśmy a najgorszy scenariusz wyszedł. Jutro jedziemy do szpitala.