Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyasia-bez wrote:Trzymam kciuki
Mi zostało jeszcze opakowanie po skręceniu kolana - miałam nogę w gipsie i musiałam robić zastrzyki.. A że gips mi się połamał to go wcześniej zdjęłam i już zastrzyków nie robiłam Jak lekarka będzie mi kazała brać to chociaż się przyda, a już miałam oddawać do apteki.. -
nick nieaktualnyIdzianna wrote:Rene, tak, dzisiaj o 18.30. stresa mam..
Mam nadzieję, ze będzie dominujący, lub dwa
U mnie lekkie pobolewania jajnika, leciutkie, a na teście owu prawie pozytyw I jak się tu nie cieszyć i nie wierzyć w swoje pęcherzyki? Przeciez to ich misja - być dzidziusiemIdzianna, jagodowa91, Rene lubią tę wiadomość
-
Rene wrote:jesteś już wpisana do naszej tabelki:-)
Super!!! teraz zostało tylko czekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2017, 12:46
Rene lubi tę wiadomość
Początek starań o maleństwo 2015r.
AMH 4,94
25.11.2019r. Decyzja o IVF. Pierwszy termin w klinice.
28.01.2020r.Biopsja Męża (TESE) -wyniki dobre
24.04.2020r.Zaczynamy działać!!!
11.05.2020r.1Stymulacja
16.05.2020r. Transfer-nieudany.
9.08.2020r. 2Stymulacja-Transfer odwołany.
19.10.2020r. 2Transfer(crio)-cb
4.12.2020r. Histeroskopia usunięcie polipa.
16.01.2021r. 3Stymulacja(Punkcja)
15.02.2021r.3Transfer(crio)nieudany.
22.06.2021r.IUI😢
20.07.2021r. IUI 😢
28.11.2022r. Transfer AZ 🥰 🍀🤞
8 dpt beta 84,5
10dpt beta 172
15dpt beta 1456
Adaś jest już z nami 🥰 16.08.23r. -
SusannaDean wrote:I jak się tu nie cieszyć i nie wierzyć w swoje pęcherzyki? Przeciez to ich misja - być dzidziusiem
ich misja-być dzidziusiem podoba mi się toIdzianna, Nitka1, SusannaDean, Rene lubią tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
A ja dziś staram się odsprzatac troszkę sypialnie miałam w niej wszystko ze strychu kupiłam wykładzinę i musiał być strych pusty żeby ja położyć teraz mocy nabiera robienie sypialni hehe
Odstawiłam kilka dni temu Ovarin jakoś tak stwierdziłam ze zobaczę jak to będzie podczas okresu i później znów bez niego
Teraz brzuszek mnie zaczął pobolewa pojawił się jakiś biały rozciągliwy śluz szyjka nisko taka średnia ale czasami zastanawiam się czy ja dobrze oceniam Hehehe także myśle ze Max 2-5 dni i będzie @
Man ovhote zacząć dietę Wiec będzie jak znalazł jak przyjdzie -
Idzianna wrote:Boski tekst
nie mój Susanny !!!SusannaDean, Idzianna lubią tę wiadomość
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Co dalej???
-
MamaNl wrote:A ja dziś staram się odsprzatac troszkę sypialnie miałam w niej wszystko ze strychu kupiłam wykładzinę i musiał być strych pusty żeby ja położyć teraz mocy nabiera robienie sypialni hehe
rób rób sypialnię, tam lepsze fluidy są my swoją właśnie skończyliśmy i już jakieś 2 tygodnie tam śpimy zobaczymy co będzie z tego ..SusannaDean lubi tę wiadomość
Co dalej???
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:My jeszcze swoja przenosimy do wiekszego pokoju wiec przed nami to ale dopiero po wakacjach
Jakis lepszy nastroj mam mam nadzieje ze od jutra juz sie posypie zielono kropkowo fasolkowo
witam nową staraczkę -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Czekamy
Ja mam stresy to jest niepowazne teraz to juz nic zlego chyba sie nie staniePCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus