Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuś1988 wrote:Cześć dziewczyny!!!
ja też testuje w lipcu,właśnie czekam na owulacje;) planowo dopiero na 16 lipca więc to jeszcze dużo czasu
https://ovufriend.pl/graph/d081594cd50df63d626f6dcade0e9899 -
jagodowa91 wrote:Ja dziś dzień wolny co prawda, ale inne zajęcie jest. Pilnuje córek szwagierki, a później synów siostry. Bawię się w opiekunkę
To fajna sprawa.
Moja babcia kiedyś poradziła jednej z dalszych kuzynek, która nie mogła zajść w ciążę żeby pobawiła się z moją młodszą siostrą (siostra miała wtedy może ze 3 latka) to na pewno szybko się zarazi i zajdzie w ciążę. I wiecie co, zadziałało! Kuzynka do tej pory to wspomina, gdy spotka babcię
Także może i u nas ta metoda zadziała Co sądzicie?jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
Ja mam dziewczynki 7 i 2 latka, a później chłopocki 2 lata i 4 miesiące ten mały będzie moim chrześniakiem i cały czas się śmieję żeby mi wysłał bobaskowe wiruski może podziała
Rene lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
kurcze u mnie znowu wiatr coś nawiewa, jakieś chmurzyskapoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Nitka1 wrote:To fajna sprawa.
Moja babcia kiedyś poradziła jednej z dalszych kuzynek, która nie mogła zajść w ciążę żeby pobawiła się z moją młodszą siostrą (siostra miała wtedy może ze 3 latka) to na pewno szybko się zarazi i zajdzie w ciążę. I wiecie co, zadziałało! Kuzynka do tej pory to wspomina, gdy spotka babcię
Także może i u nas ta metoda zadziała Co sądzicie? -
jagodowa91 wrote:Ja mam dziewczynki 7 i 2 latka, a później chłopocki 2 lata i 4 miesiące ten mały będzie moim chrześniakiem i cały czas się śmieję żeby mi wysłał bobaskowe wiruski może podziała
ja to liczę na to że pierwsza z nas która będzie miała pozytywny test zarazi resztę -
ja na monitoring idę chyba 12dc. nie mam możliwości wcześniej niestety a wolałabym przed owu. u mnie 12dc to już będzie po.początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
nick nieaktualnyRene wrote:czekałam cały czas na wieści od Ciebie i post przeczytałam tylko nie wiedziałam co mam napisać...Na pewno nie zostałaś przez nikogo pominięta wszystkie tu jesteśmy ważne:-)a co do tych testów owulacyjnych to będziesz robić?czy jest sens?
Ja już zamówiłam clexane , dziś wstrzyknęłam, strasznie drogie to wiec wolałabym szybko zajsć, mój lekarz tak zasugerował, no ale.....nie od niego to zależy. Przed pracą idę do apteki po encorton...Niech się dzieje wola nieba ja zrobiłam wszystko , co w mojej mocy
Madzia, przykro mi... ŚciskamRene lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Nie będę, na pewno do jutra na tyle urośnie że będzie dobbrze Przecież nie miałam z tym nigdy problemu, wiec czemu teraz miałabym mieć, trzeba mieć nadzieję
Ja już zamówiłam clexane , dziś wstrzyknęłam, strasznie drogie to wiec wolałabym szybko zajsć, mój lekarz tak zasugerował, no ale.....nie od niego to zależy. Przed pracą idę do apteki po encorton...Niech się dzieje wola nieba ja zrobiłam wszystko , co w mojej mocy
Madzia, przykro mi... Ściskam -
Doti87 wrote:Ja kochane znikam na ten miesiąc z forum, nie mam zamiaru sie nakrecac wymyslac itp. Wrócę pod koniec i dam znac jak sytuacja.
Za wszystkie trzymam kciuki mocno!!!!!!Oby lipiec byl owocny!!!!SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć mimo, że kiedyś się tu dużo udzielałam na forum, to teraz mam wrażenie jakbym była nowa ale testuję w lipcu około 5-7.07, chyba że wcześniej @ mnie nawiedzi.
W dużym skrócie, mam 2letnią córeczkę, o drugiego malucha zaczeliśmy się starać jak tylko dostałam @ 5 miesięcy po porodzie czyli w październiku 2015r i w grudniu zaczęły się komplikacje, potem okazało się, że w wyniku łyżeczkowania skutkiem ubocznym nabawiłam się zespołu Ashermana i zajście w ciążę, to nie prosta sprawa. Jestem właśnie 3 cykl po ostatnim zabiegu, w którym ponoć wycieli wszystko co najgorsze. Endo zaczęło być jednorodne, długie i przyrasta już całkiem dobrze. w 14dc na monitoringu widać było pękający pęcherzyk więc owu była w okolicach 14-16dc mam nadzieję, że klątwa Ashermana opuści mnie w tym cyklu -
SusannaDean wrote:Nie będę, na pewno do jutra na tyle urośnie że będzie dobbrze Przecież nie miałam z tym nigdy problemu, wiec czemu teraz miałabym mieć, trzeba mieć nadzieję
Madzia, przykro mi... Ściskam
Trzymam kciuki
Mi zostało jeszcze opakowanie po skręceniu kolana - miałam nogę w gipsie i musiałam robić zastrzyki.. A że gips mi się połamał to go wcześniej zdjęłam i już zastrzyków nie robiłam Jak lekarka będzie mi kazała brać to chociaż się przyda, a już miałam oddawać do apteki..https://www.suwaczki.com/tickers/8p3ougpjyjxzxjth.png