Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:Jejuu dziewczyny dajcie mi tu tą burze! Może być nawet z gradem. Wszystko mi jedno. Biorę wszystko. Śląsk ominęło i poszło w świat-a na pewno Gliwice minęło bezpowrotnie. Rano tak się zapowiadało a teraz dalej upały... Mam dość czuję się jak ryba wyjęta z wody... Jak ja nie znoszę takiej pogody... Jeśli któraś chce oddam z 5-10 stopni bierzcie dzielcie się
EDIT:i po deszczu chyba do Ciebie sobie poszedłWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 19:20
-
Rene, dziękuję za olśnienie na razie nie będę kupować abonamentu, ale mam zamiar wziąć na następny cykl
Trzymam kciuki za owulki i starania
U mnie burza właśnie sobie poszła, zostały połamane drzewa.. Wcześniej byłam w sklepie i było okropnie duszno, aż się nie dało oddychać, a teraz już jest okRene lubi tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3ougpjyjxzxjth.png -
terka wrote:Jejuu dziewczyny dajcie mi tu tą burze! Może być nawet z gradem. Wszystko mi jedno. Biorę wszystko. Śląsk ominęło i poszło w świat-a na pewno Gliwice minęło bezpowrotnie. Rano tak się zapowiadało a teraz dalej upały... Mam dość czuję się jak ryba wyjęta z wody... Jak ja nie znoszę takiej pogody... Jeśli któraś chce oddam z 5-10 stopni bierzcie dzielcie się
-
Matko toć to blisko Gliwic a u nas nic, nic chmury były ale i one poszły niby coś tam wieje i jak zawieje to fajnie miło przyjemnie a jak nie to... Ryba bez wody zastanawiam się czy okno zamknięte mieć czy otwarte, jak będzie lepiejhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Cześć dziewczyny!!!
ja też testuje w lipcu,właśnie czekam na owulacje;) planowo dopiero na 16 lipca więc to jeszcze dużo czasu
https://ovufriend.pl/graph/d081594cd50df63d626f6dcade0e9899
Początek starań o maleństwo 2015r.
AMH 4,94
25.11.2019r. Decyzja o IVF. Pierwszy termin w klinice.
28.01.2020r.Biopsja Męża (TESE) -wyniki dobre
24.04.2020r.Zaczynamy działać!!!
11.05.2020r.1Stymulacja
16.05.2020r. Transfer-nieudany.
9.08.2020r. 2Stymulacja-Transfer odwołany.
19.10.2020r. 2Transfer(crio)-cb
4.12.2020r. Histeroskopia usunięcie polipa.
16.01.2021r. 3Stymulacja(Punkcja)
15.02.2021r.3Transfer(crio)nieudany.
22.06.2021r.IUI😢
20.07.2021r. IUI 😢
28.11.2022r. Transfer AZ 🥰 🍀🤞
8 dpt beta 84,5
10dpt beta 172
15dpt beta 1456
Adaś jest już z nami 🥰 16.08.23r. -
u nas wczoraj wieczorem grzmało błyskało bardzo mocno do tego stopniowany deszcz a 2 godziny pozniej jechala straz do sasiedniej wsi gasic pozar.a dzis pogoda zmienna była najpierw siwo jakby na desc potem w miare ciepło z wiatrem a na koncu do tego kolo 17 doszedl deszcz i wieje nadal
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Wiecie co kupie sobie testy owu i jak bedzie pozytywny to zastrzyk,na pewno w sobote, marzylam ze dzis ale kurde mi zawsze same pekaja... Czy te 18/19 mm to zle w 11 dc?PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
SusannaDean wrote:Wiecie co kupie sobie testy owu i jak bedzie pozytywny to zastrzyk,na pewno w sobote, marzylam ze dzis ale kurde mi zawsze same pekaja... Czy te 18/19 mm to zle w 11 dc?
-
nick nieaktualnyIdzianna wrote:Susanna, ja się nie znam za bardzo, ale wydaje mi się, że tej wielkości pęcherzyki normalnie pękają.. i jak na ten dzień cyklu to chyba jest ok. Mnie tu nic by nie niepokoiło. Jak miałaś z pęcherzykami w innych cyklach?
-
nick nieaktualny
-
Brała któraś kiedyś taki lek jak miovarian czy jakoś tak? Lekarz mi to teraz zapisał jeśli dostanę miesiączkę, choć jak powiedział ma nadzieję, że jednak nie dostanę. Mam to pić od 1dc, jak powiedział wiele ciąż po tym leku prowadzi.
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Jakis smutasik dzis do mnie przyszedl pewnie po usg: (PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus