TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej przyłączam się do was, ja również testuję 22.08. Staramy się o drugie dziecko. Mam już 3,5 letnią córkę, w grudniu 2016 poroniłam w 11 tygodniu. A teraz staramy się już 6 cykl.
Też biorę duphaston i źle na mnie działa, wahania nastroju
To czekanie do terminu miesiączki mnie dobija, nie potrafię o niczym innym myśleć...Katka. lubi tę wiadomość
-
aLunia witaj:-)
a ja mam pytanko umówiłam się na wizytę u gina w poniedziałek będzie też usg będę wtedy w 6t0d według lekarzy według suwaczka będzie to 7t0d czy jest szansa że coś już będzie widać?na serduszko może być jeszcze za wcześnie? pytam się bo nie wiem czy nie za wcześnie się umówiłam....4 września mam kolejną wizytę u innego gina ale on nie robi wszystkich badań do niego zapisałam się tak w razie co...niby mogę badania sobie zrobić prywatnie tego co mi nie zleci,no ale z drugiej strony po co jeszcze kolejne koszty sobie robić.... -
Mati1 wrote:Marlena tak to jest z tymi lekami
to kiedy powtarzasz teścik?
no może spróbuję, nie wiem za 2 dni np. ale i tak się mocn nie nastawiam. jak już po odstawieniu dupka cycki będą przestawać mnie boleć to już nawet może wcale nie będę robić i się denerwować.początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
do jutra. jutro na wieczór biorę ostatnią tabletkępoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Rene wrote:aLunia witaj:-)
a ja mam pytanko umówiłam się na wizytę u gina w poniedziałek będzie też usg będę wtedy w 6t0d według lekarzy według suwaczka będzie to 7t0d czy jest szansa że coś już będzie widać?na serduszko może być jeszcze za wcześnie? pytam się bo nie wiem czy nie za wcześnie się umówiłam....4 września mam kolejną wizytę u innego gina ale on nie robi wszystkich badań do niego zapisałam się tak w razie co...niby mogę badania sobie zrobić prywatnie tego co mi nie zleci,no ale z drugiej strony po co jeszcze kolejne koszty sobie robić.... -
Jagodowa91 jak tam powtórzyłaś bete lub test?? Bo aż myslę o tych Twoich mdłościach i może faktycznie warto powtórzyć?
Mnie dzisiaj od rana boli brzuch jestem w 29dc, (ok 13dpo) ale po wczorajszym teście z jedną kreską stracilam nadzieje i chyba pomału czas przesunąć się na wrzesień...W końcu się udało...
-
Sela wrote:Jagodowa91 jak tam powtórzyłaś bete lub test?? Bo aż myslę o tych Twoich mdłościach i może faktycznie warto powtórzyć?
Mnie dzisiaj od rana boli brzuch jestem w 29dc, (ok 13dpo) ale po wczorajszym teście z jedną kreską stracilam nadzieje i chyba pomału czas przesunąć się na wrzesień...'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualny
-
naacia wrote:Chyba czas przyjąć do wiadomości, że w tym cyklu nic nie wyszło. Powtórzyłam test i po za kreską testową widać tylko samą biel. Mam nadzieję że wrzesień zaskoczy
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
nick nieaktualnymi88 wrote:Ech, znam ten widok aż nadto z poprzedniego cyklu. I to wpatrywanie się aż do momentu, że się mieni w oczach
-
Dziewczyny zafasolkowana - jak tam sie czujecie? jak samopoczucie??
Jagodowa - Spokojnie, poczekaj jeszcze chwilke i testuj, jeszcze jest szansa!
Ja dzisiaj byłam na badaniach, zrobiłam TSH, Prolaktyne i progesteron...zobaczymy, co z tego będziejagodowa91 lubi tę wiadomość
Kiedyś będziemy mamami