Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
rah wrote:Rudziutka, nie wiem czemu mi ipad zawsze pisze Radziutka wybacz ;p
A tak w ogole, jak macie na imię? Kasia, zakładam ze jest Kasią a reszta?
Ja mam na imię Asia.
Spoko, ja tez rzadko pisze z kompa, wiec rozumiem
Mamy juz 3 Kasierah, misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Jakiego gina polecacie na problemy hormonalne (wysokie tsh, wczesniej niski estradiol, wczesniej wysoka prolaktyna) + torbielki na jajnikach (poki co niewielkie). Byłam juz u wielu lekarzy i mam wrazenie, ze nikt nie spełnia moich oczekiwać w 100%
Do tej pory tylko jeden lekarz przepisał mi duphaston i to wszystko.misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
rah wrote:Jakiego gina polecacie na problemy hormonalne (wysokie tsh, wczesniej niski estradiol, wczesniej wysoka prolaktyna) + torbielki na jajnikach (poki co niewielkie). Byłam juz u wielu lekarzy i mam wrazenie, ze nikt nie spełnia moich oczekiwać w 100%
Do tej pory tylko jeden lekarz przepisał mi duphaston i to wszystko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 14:51
Iwka lubi tę wiadomość
-
My z mężem mamy często takie wypady na obiad i niestety często jakiś mniej zdrowy i to jest taki spontan np wraca z pracy i się pytam co jemy dziś na obiad idziemy gdzies? I jak zwykle kończy się manekinem, piccolo lub normalnie gdzieś w niedrogiej restauracji ale to nie znaczy że ja nie gotuję bo lubię gotować i nawet jak mam obiad w lodówce to zdarza się zjeść coś innego. Wiem że to nie jest do końca dobre ale póki jesteśmy sami bez dziecka to korzystamy bo jak będzie maluszek to już basta zdrowe obiady codzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 18:14
Iwka lubi tę wiadomość