Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fajnie że masz takie sąsiadki bo u mnie w bloku jest mało młodych osób i nikt tak nie utrzymuje kontaktów typowo na spotkania tylko cześc, dzień dobry i to wszystko pewnie jak bym miała dziecko i spotykała się w piaskownicy to kontakty by się nawiązały a tak nikt nawet nie rozmawia. Udanego spotkania
Iwka lubi tę wiadomość
-
Ja poznalam dopiero jak kupilismy pieska a tak tez nikogo nie znalam takze na pewno wspolne wyjscia na siuchy nas zblizyly a teraz to super ekipa z nas jest dziewczyny maja juz coreczki ktore traktyja mnie jak ciocie mam nadzieje ze niedlugo rowniez w tej kwesti je dogonie sorki za pismo ale nadaje z tel
Iwka lubi tę wiadomość
-
Robilam przed chwila testy owu pozytywne i na tych nowych super wygladajacych z rossmana i na starych tez w sumie z rossmana po poludniu byly prawie a teraz sa super pozytywne takze chyba warto czasem dwa razy dziennie robic zeby nie przegapic
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Zawsze tak jest! Jak maszdziecko albo pieska to znasz całe osiedle!
Polecam stronę pogody prognozowanej na podstawie stacji w Toruniu:
http://www.kmk.umk.pl/prognoza-pogodyKaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Kasiu, ja pisze z iPada iż zawsze głupoty wychodzą....nie wszystkie od razu widze i poprawie ;p
Sprzątaniem w tym tygodniu nie musiałam sie martwić "Się" posprzątało i odkurzylo!Iwka lubi tę wiadomość