Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misiu, a jakiego byś mogła polecić? Szczerze mówiąc niespecjalnie chce mi sie jechać do Bydzi ;p Tym bardziej, ze opoki nie ma dziecka, stawiamy na własne nogi i rowery. Nie mamy auta. No ale czasem warto sie poświecić...
-
rah wrote:Misiu, a jakiego byś mogła polecić? Szczerze mówiąc niespecjalnie chce mi sie jechać do Bydzi ;p Tym bardziej, ze opoki nie ma dziecka, stawiamy na własne nogi i rowery. Nie mamy auta. No ale czasem warto sie poświecić...
W Toruniu nie znam nikogo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 20:42
Iwka, rah lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:Opowiadaj jak było
Było "fajnie" trochę znajomi są zestresowanymi ludźmi, kłócą się i marudzą jeden na drugiego więc trochę się umęczyłam, ale z mężem fajnie czas spędziłam Lece pranie wstawić.misia79, rah, Rudziutka7 lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Iwka - Iwona się wita
Było "fajnie" trochę znajomi są zestresowanymi ludźmi, kłócą się i marudzą jeden na drugiego więc trochę się umęczyłam, ale z mężem fajnie czas spędziłam Lece pranie wstawić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 20:45
rah, Iwka lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:haha nie było trudno po tym wpisie i już kumam tryb pracy jaki masz bo się astanawiałam ale nie chciałam być wścibska
ja jestem stomatologiemIwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Rozumiem mam na oku konkretnie dwóch lekarzy mam z nimi stały kontakt pracują w Klinice Endokrynologii i Diabetologii w Bydzi i są dobre ale nie wiem jak z terminami na kasę chorych pewnie prywatnie byłoby po prostu szybciej ale nie wiem czy wybrałabyś opcję prywatnie ewentualnie podpytam ich jak u nich z terminami na kasę chorych.
W Toruniu nie znam nikogo.
Szukam ginekologa i endokrynologa w jedym.misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Czesc Iwonka w sumie tez sie mozna było domyślić, ale nie ma co bezpodstawnie spekulować
Mimo "rożnego" towarzystwa, najważniejsze żebyście Wy wypoczęci i zadowoleni wróciliIwka lubi tę wiadomość
-
Misiu,juz po poprzednich wpisach domyślilam sie,ze w służbie zdrowia pracujesz:) a Kasia "wyglada" na najsympatyczniejszego i najzabawniejszego stomatologa,którego znam
misia79, Iwka lubią tę wiadomość