Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrzcie...nikogo nie ma ;p
Tylko nie piszcie jutro "czy już po" i "dlaczego nic nie pisze" hehehe
Przypominam, że mam telefon bez neta, mogę napisać esa
I "zamelduję się" pewnie wieczorem.
Trzymajcie kciuki za moją drożność!Iwka, Kaśka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Hejka dziewuszki
Witam świeżynki
A ja mam włosy krótkie, do brody bym powiedziała. I od niedawna wróciłam do blondu choć nie naturalnego jako mała dziewczynka miałam długaśne proste blond z refleksami włosy. W średniej szkole mi odbiło, włosy ściełam i pofarbowałam po raz pierwszy. Na czerwono! I tak do zeszłego roku nosiłam różne odcienie czerwoności i rudości. Niestety włosy naturalne straciły swój pierwotny kolor i są mysie
Dlatego teraz farbuje je na Białe Złoto z Loreala
Rah powodzenia!!! Będzie dobrze
Trzymam kciuki z całych sił
rah, Iwka, Kaśka lubią tę wiadomość
-
A jednak jeteście
Toca, piękny piesek na focie
India - chora?
Iwcia smacznego i oby Cię nei wzdęło za bardzoIwka lubi tę wiadomość
-
Ha! Mam kolejne świetne pytanie
Malujecie się do szpitala?
Kiedyś widziałam dziewczynę, co na operację przyszła tak wymalowana, że kazali jej się umyć, a ona płakała że nie ma płynu do demakijażu, kremu itp. ;p
Nie mówie, rzęsy umalować...ona miała kreski na powiekach, cienie,brokat,chyba sztuczne rzęsy, 3 tony tapety,pudru,różu i błyszczykIwka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Nie malowałam się, paznokcie tez mialam nie pomalowane:)daaaaawno grochówy nie gotowałam bo ogólnie nie lubię tłustego jedzenia ale mąż prosil to ma taka mama zupka a mnie wykończyła. Idę pod prysznic a do męża zadzwonili że im się śpieszy i jednak idzie jutro na rozmowę na 10.
rah niedenerwuj się będzie git. Weź sobie kanapki w razie gdyby obiad Cie ominął. Trzymam kciuki i bądź dzielna :* toca a Ty przypadkiem moją siostrą nie jesteś? -
Kaśka wrote:hej laseczki z rana
rah trzymam kciuki i będę cierpliwie czekać na odzew
ja dziś do nowej pracy śmigam ledwo wstałam
będę wieczorkiem papa i miłego dnia -
toca81 wrote:Dzięki to mój synuś
Hej Iwka a co "przypominam" ci kogośWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 10:44
toca81 lubi tę wiadomość
-
toca81 wrote:Z tego co wiem to mam tylko brata
Ale zawsze chciałam mieć siostrę
Ja mam i brata i siostrę
Kochane mój mąż dostał tą pracę !!!!!!!!!!!
Jestem w szoku!!!!! Moze moje marzenie się spełni i będę miała tą kuchnięWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 12:23
toca81, misia79, india lubią tę wiadomość
-
Jestem, żyję...nie było fajnie, ale żyję
Niestety jeden jajowód całkiem niedrożny, drugi się chyba udrożnił i wyprostował, bo był poskręcany...
Najgorsze jest to, że nie wiem, który niedrożny!!! I chyba umrę z nerwów przez week...a ja całe życie owulację mam tylko z prawego...z raz, może dwa miałam z lewego...
Jeśli niedrożny będzie właśnie prawy, to się chyba zastrzelę!
Przeciwbólowego nic dać nie chcieli
misia79 lubi tę wiadomość
-
Kochana nie denerwuj się, ja też mialam owulacje tylko z prawego i Lojko mi ruszył lewy clo i w czasie laparo mialam kauteryzację jajników i teraz na przemian mam owulke. Wiec kochana wszystko da się naprawić. A i Lojko na pewno będzie chciał Ci udrożnić . . .
rah, misia79 lubią tę wiadomość
-
Przepuścić jeszcze raz płyn ale od drugiej stron..
i to ze masz owulacje z prawego nie zawsze oznacza że jajeczko idzie prawym jajowodem, często jest tak ze jajeczka są przechwytywane przez drugi drożny jajowód. Rah Lojko wszystko naprawiRudziutka7, misia79 lubią tę wiadomość