Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Kasiu
Kurcze znowu rybka nam zdechł i to taka wielka dorodna wypielęgnowana Nie mogę na to patrzec powoli mam dośc tego akwarium stale jakaś rybka pada ostatnio skalar padł dokupiliśmy jednego a teraz wielkopłetw ja go nie wyciągnę niech mąż się tym zajmuje -
Dziewczyny ksiegowe prosze o pomoc. Moja asystentka byla na zwolnieniu z powodu upadku w pracy. Byla 20 przeszlo dni ale mniej niz 33 ile pracodawca powinien jej zaplacic 80% pensji a reszta Zus z racji tego ze to zwolnienie na 100% czy jak?
Iwka lubi tę wiadomość
-
Iwka dbaj o siebie! Polecam Amol na plecki, mi przy moich endoplecach pomogl a tez nie moglam sie ruszyc, blokada zupelna I lzy po polikach. Wspolczuje Ci.
A TA CO, BEZ TOREBKI POJECHALA posikalam sie ze smiechu bo ja ostatnio kupilam bilet na pks I patrze... Hmm komorka zostala w restauracji I musialam nawracac... Ach my Kaskimisia79, Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Tak Bhpowiec byl ale fajfus zle spisal protokół i musi poprawic a do tego czasu bo przecież wszyscy maja czas ktos musi chyba wyplate dac i wydaje mu sie ze te 80% to pracodawca musi dac a co dalej to jyz zusem bedzie pisac dobrze mysle?
Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Dzięki Kasiu
Kurcze znowu rybka nam zdechł i to taka wielka dorodna wypielęgnowana Nie mogę na to patrzec powoli mam dośc tego akwarium stale jakaś rybka pada ostatnio skalar padł dokupiliśmy jednego a teraz wielkopłetw ja go nie wyciągnę niech mąż się tym zajmujemisia79 lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Iwka dbaj o siebie! Polecam Amol na plecki, mi przy moich endoplecach pomogl a tez nie moglam sie ruszyc, blokada zupelna I lzy po polikach. Wspolczuje Ci.
A TA CO, BEZ TOREBKI POJECHALA posikalam sie ze smiechu bo ja ostatnio kupilam bilet na pks I patrze... Hmm komorka zostala w restauracji I musialam nawracac... Ach my Kaski
Zakręcone torunianki, ja o swoich przygodach nie piszęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 12:49
misia79 lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Tak Bhpowiec byl ale fajfus zle spisal protokół i musi poprawic a do tego czasu bo przecież wszyscy maja czas ktos musi chyba wyplate dac i wydaje mu sie ze te 80% to pracodawca musi dac a co dalej to jyz zusem bedzie pisac dobrze mysle?
Rudziutka7 lubi tę wiadomość
-
india wrote:Iwka teraz wypoczywaj
Ból pleców powróciła ale jakoś siedzę w tej robocie. India i jak tam byłaś na konferencji ? Tak się rozglądałam i szukałam Ciebie wzrokiem no ale przecież nie wiem jak wyglądasz
Podobało się?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 12:55
-
Hej dziewczynki właśnie zadzwoniła do mnie moja bliska kuzynka z informacją że jest w ciąży. Nie była to planowana ciąża dziewczyna jest młoda 22 lata zaskoczona ale zadowolona. Robiła kilka testów ciążowych pozytyw piękne dwie kreseczki dzisiaj była na becie wynik 134. Tylko problem taki że ona nie ma żadnych objawów żadnego bólu piersi żadnego plamienia implantacyjnego nie miała żadnych nudności zawrotów głowy częstomoczu. Dlatego nawet nie wiedziała że może byc w ciąży. Poszła do gina a ten jej powiedział że zarodka jeszcze nie widac bo za wcześnie dopiero dziś robiła na miejscu u niego betę. Powiedział jej że ciąża może byc zagrożona albo coś może byc nie tak skoro nie ma żadnych objawów nic kompletnie. Wkurzył mnie nie można na wstępie tak powiedziec pacjentce bez potwierdzenia o ciąży. Przecież nie wszyscy mają objawy. Ja nie miałam ale moja była pozamaciczna. Dlatego pytam Was czy Wy miałyście wszystkie objawy ciążowe na samym początku ? Oczywiście pytanie do Was które poroniły. Martwię się o nią
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 16:57
Kaśka lubi tę wiadomość
-
Zależy ktory tydzień slkoro zarodka nie widac. Chyba małe objawy =mały skok hormonów, a to chyba źle:/
Ja nie miałam objawów. Tak ogolnie. Niechęć do papierosów i piwa. To były wakacje, akurat wyjazd. 3dni przed okresem dostałam mocnego krwawienia ale przeszło szybko. Niie wiedzialam o co chodzi. Troche zmęczona byłam. Dopiero pozniej pobolewalo podbrzusze, przyszły lekkie mdłości. Ale to juz 8-10 tydz.misia79 lubi tę wiadomość
-
A dzis pewna znajoma pani pogłaskała mnie po pbrzuchu iż pytała "TAAAAk?" a ja powiedziałam, ze nie....a ona z juz chciała gratulować..lfKt, przytyłam troche, i opatulona na sprzątanie cmentarzy....
Maskara...Łojko powiedział,ze im szybciej laparo tym lepiej bo poki co słabo to rokuje....