Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny! Przepraszam, że nie zaglądałam ostatnio, ale miałam trochę załatwiania i ogarniania. Poza tym w czw.i pt miałam urlop ale musiałam się kurować, bo szefowa mnie zaraziła i gardło mnie bolało. Na szczęście dałam radę
Kaśka, przepraszam, że nie odpowiedziałam na Twoje pytanie. Iwka dobrze odpowiedziała, skoro był BHPowiec to płacicie 100% pracownikowi.
Dziewczyny szykujące się do szpitala! Będzie dobrze, zajmą się tam Wami i wypuszczą takie wiatropylne, że za chwilę będziecie wózeczki pchać. Rah, oby nie znalazł endometriozy, trzymam kciuki!
Zrobiłam na życzenie męża ogórkową z czosnkiem, a teraz z mięska idę zrobić pastę na chleb ala pasztetowa
Spokojnej nocy i do jutramisia79, Kaśka lubią tę wiadomość
-
Hej
Mi się @ rozkręca, umieram z powodu bólu brzucha, chyba ciężka noc przede mną.
Dzieki dziewczyny za odpowiedź. Jutro zadzwonie do dr to zobaczę jaki ma pomysł.
Po wczorajszym dole już prawie nie ma śladu, ale byłam całkiem rozbita
rah lubi tę wiadomość
-
India bardzo mi przykro, może następny cykl będzie udany :)ja się zbieram do pracy. Zawsze wstaję na ostatnią chwilę a dzisiaj mąż mnie zwalil z lóżka o 6:30 i nawet śniadanko do pracy zrobił ciekawe czy dobrze będzie mu w tej pracy. Milusiego dzionka
misia79 lubi tę wiadomość
-
no hej dziewczynki
i już poniedziałek i do roboty hehe ja tylko do środy bo w czwartek szpital kurde to już tuż tuż
jestem jeszcze nieogarnięta co zabrać jak to będzie i w ogóle ale chyba będzie dobrze
właśnie zjadłam ostatni posiłek skazańca serniczek do kawki a teraz już tylko lekkostrawne posiłki
India przykro mi że @ przylazła ale jak Iwka pisała może następny cykl będzie szczęśliwy,
Rudziutka spoko nie martw się że nie odp już zapomniałąm hehe wyszło że szef ma mniej niż 20 osób i ZUS jej wypłaci wynagrodzenie tylko musi dokumenty uzupełnić
Misia a gdzie dokładnie ten pomniczek dzieci utraconych?? bo ja mam moje aniołki na grudziądzkiej może bym też odwiedziła kiedyś ten grobik?misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:no hej dziewczynki
i już poniedziałek i do roboty hehe ja tylko do środy bo w czwartek szpital kurde to już tuż tuż
jestem jeszcze nieogarnięta co zabrać jak to będzie i w ogóle ale chyba będzie dobrze
właśnie zjadłam ostatni posiłek skazańca serniczek do kawki a teraz już tylko lekkostrawne posiłki
India przykro mi że @ przylazła ale jak Iwka pisała może następny cykl będzie szczęśliwy,
Rudziutka spoko nie martw się że nie odp już zapomniałąm hehe wyszło że szef ma mniej niż 20 osób i ZUS jej wypłaci wynagrodzenie tylko musi dokumenty uzupełnić
Misia a gdzie dokładnie ten pomniczek dzieci utraconych?? bo ja mam moje aniołki na grudziądzkiej może bym też odwiedziła kiedyś ten grobik?
Kasiu bedzie dobrze nie martw się szpitalem tylko myśl pozytywnie że Ci naprawią co mają naprawic i zajdziesz w ciążę może już w grudniu
A pomniczek jest właśnie na Grudziądzkiej jeszcze nie byłam tam nigdy muszę go odnależdźKaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Ja też się z Wami witam właśnie piję kawke dziś mam wolne. Kurcze niech już ta @ przyjdzie bo mam cykl raczej bezowulacyjny nie wiadomo co to jest chyba muszę wrócic do duphastonu ale poczekam aby Łojko dał mi skierowanie na badania aha pytanie do Iwki czy on też Wam pomagał w sprawach męskich ? To znaczy wiem że Twój mąż ok ale czy dawał jakieś skierowania do androloga czy coś albo czy zna się na parametrach itp ogólnie rezygnujemy z Filtrowej bo to bez sensu koleś chyba mało się zna
Iwka, Kaśka lubią tę wiadomość
-
Kaśka do szpitala: gąbka, 2 x 1,5 l wody, kubek, sztućce, nawilżone chusteczki, pomadka bezbarwna, piżamka, ręczniki, papucie, gazetka, no wiadomo kosmetyczka (podpaski bo te szpitalne mają z dwa metry), gumka do włosów, żetony do telewizora, ładowarka do tele. Chyba wszystko....
Rudziutka7 mi pomaga herbata z melisy
misia79dr Ł skierowania na nfz mu nie dał bo to musi wypisać męża internista, on od razu powiedział że tylko na filtrowej jest, wyniki odczytał i tyle - powiedział że oki...wiem że w bydgoszczy robią lepszym sprzętem i na pewno większy wybór andrologówmisia79, Kaśka lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Kaśka do szpitala: gąbka, 2 x 1,5 l wody, kubek, sztućce, nawilżone chusteczki, pomadka bezbarwna, piżamka, ręczniki, papucie, gazetka, no wiadomo kosmetyczka (podpaski bo te szpitalne mają z dwa metry), gumka do włosów, żetony do telewizora, ładowarka do tele. Chyba wszystko....
Rudziutka7 mi pomaga herbata z melisy
misia79dr Ł skierowania na nfz mu nie dał bo to musi wypisać męża internista, on od razu powiedział że tylko na filtrowej jest, wyniki odczytał i tyle - powiedział że oki...wiem że w bydgoszczy robią lepszym sprzętem i na pewno większy wybór andrologów
Nam też Ł nie dał skierowania, kazał zrobić, zapłaciliśmy 7 dych, wyniki dobre, obejrzał, ok i tyle. Gdyby były jakieś nieprawidłowości, to wtedy faktycznie Bydgoszcz.Iwka lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Mi herbatka to już mało. Za dużo na głowie. ALbo zakupię cały wagon kartonów melisy! i będę jarać melisę
Nam też Ł nie dał skierowania, kazał zrobić, zapłaciliśmy 7 dych, wyniki dobre, obejrzał, ok i tyle. Gdyby były jakieś nieprawidłowości, to wtedy faktycznie Bydgoszcz.
misia79, Rudziutka7 lubią tę wiadomość
-
Iwka a a Ty chodzisz na jogę?
Kurde serio muszę chyba zacząć ćwiczyć jak kiedyś może jednak się zmotywujemy w grupie raźniej wybierzemy klub i do dzieła fajnie bo prawie wszędzie są zajęcia dla kobiet w ciążywięc nie straci się kasy tylko zmieni grupęIwka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:India bardzo mi przykro, może następny cykl będzie udany :)ja się zbieram do pracy. Zawsze wstaję na ostatnią chwilę a dzisiaj mąż mnie zwalil z lóżka o 6:30 i nawet śniadanko do pracy zrobił ciekawe czy dobrze będzie mu w tej pracy. Milusiego dzionka
No to zrobił ci miłą niespodziankę -
Rudziutka7 wrote:Tak, a dokładnie torbiel endometrialna, czekoladowa. Ona uwierała i powodowała ból.
o matko, pierwszy raz o tym słyszę. Bo ja się juz tak zaczęłam zastanawiać czy ja czegoś podobnego nie mam. Dokuczają mi bardzo bolesne miesiączki, a czasem napady bólu w trakcie cyklu -
Kaśka wrote:Iwka a a Ty chodzisz na jogę?
Kurde serio muszę chyba zacząć ćwiczyć jak kiedyś może jednak się zmotywujemy w grupie raźniej wybierzemy klub i do dzieła fajnie bo prawie wszędzie są zajęcia dla kobiet w ciążywięc nie straci się kasy tylko zmieni grupę