Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudziutka7 wrote:ja muszę kupić, taka karimata może być nie?
Znalazłam na allegro za 2 dychy, kupię sobie i wtedy już nie będzie to tamto!
Laski ja wariuje, jak co miesiąc uważam że teraz jestem na pewno w ciąży. Myśleć nie mogę, a to pewnie jak co miesiąc ciąża urojona!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 14:12
Kaśka lubi tę wiadomość
-
Iwka w sumie to masz ładny wykres A dziś śnił mi się ten Twój sen o mojej ciąży śnił mi się pozytywny test ciążowy Czyli też wariuję chyba ovu też mnie nakręca przestałam już nawet śledzic wykresy to jednak prawda że niektóre dziewczyny czasem wyolbrzymiają wymyślają i doszukują się objawów których tak naprawdę nie ma, nakręcają jedna drugą. Tak mi kiedyś powiedziała Pani psycholog chyba do niej jeszcze pójdę bo mam taką potrzebę. Psycholog dobrze robi podczas starań. To ona proponowała mi abym nie śledziła każdego wykresu innych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 14:19
Iwka lubi tę wiadomość
-
Iwka może byc tak że faktycznie zajdziesz w ciążę lub zaszłaś bo po cząeści masz odblokowaną głowę przed to że masz zaplanowane iv i wiesz że to nastąpi. Tak się właśnie dzieje. Popatrz Inessa zaszła jak rozpoczęła proces adopcji to naprawdę działa. Kobitka dużo przeszła kibicuję jej za zdrowe zakończenie.
Iwka właśnie kiedy podchodzicie bo pamiętam że listopad Wam wypadł grudzień ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 14:34
Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Super zazdroszczę
misia79, Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Iwka, niby się cieszymy, ale to jednak pętla na szyję Z drugiej strony świadomie się na to decydujemy i w końcu będziemy mieć swoje rozwojowe mieszkanko, jeden pokoik będzie dla rodzynka, może zechce do nas w końcu przyjść
Iwka, Rudziutka7 lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:Iwka może byc tak że faktycznie zajdziesz w ciążę lub zaszłaś bo po cząeści masz odblokowaną głowę przed to że masz zaplanowane iv i wiesz że to nastąpi. Tak się właśnie dzieje. Popatrz Inessa zaszła jak rozpoczęła proces adopcji to naprawdę działa. Kobitka dużo przeszła kibicuję jej za zdrowe zakończenie.
Iwka właśnie kiedy podchodzicie bo pamiętam że listopad Wam wypadł grudzień ?misia79 lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Iwka, niby się cieszymy, ale to jednak pętla na szyję Z drugiej strony świadomie się na to decydujemy i w końcu będziemy mieć swoje rozwojowe mieszkanko, jeden pokoik będzie dla rodzynka, może zechce do nas w końcu przyjść
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 16:44
Kaśka, misia79, Rudziutka7 lubią tę wiadomość
-
hejka
ja tez jakby z Torunia, bo od 5 mc-y mieszkamy w brąchnowie (11km od torunia) ale pracuję w toruniu na wrzosach.
Też się staramy, to już 15 cykl
Jestem po hsg w szpitalu w chełmży-drożne jajowody, miałam niski progesteron i brałam dupka, skrócił mi cykle ale dwa m-ce po odstawieniu (lekarz zalecił przerwę)miałam cykl 38-dniowy a wcześnej 28 dniowy i juz myślałam ze sie udało, ale niestety. kolejny cykl ruszył.
a dziś Migda orzekł, że "szału nie ma" i nie raczył wytłumaczyć o co chodzi-poszło o cienkie ednometrium jak na 8 d.c tylko 5 mm, zleciła badania i mam wrócić.
fajnie, że jesteście:)Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
zastanawiam się nad Łojko, znam jego żonę bardzo sympatyczna, jest neonatologiem i pediatrą. zresztą Łojko pomógł mojej znajomej poczynaniach, w sensie zaproponował chyba pregnyl i dzidzia rośnie w brzuszku, choć rwie się na ten świat już od 35 tyg.
Iwka lubi tę wiadomość