Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze india powinnaś to skonsultowac ja mam ból tylko pierwszego dnia okresu i taki że wymaga przeciwbólowego ale potem jest luzik
AA odnośnie mojej kuzyneczki tej w ciąży bez objawów. Więc jest prawidłowa pęcherzyk widoczny objawów nadal brak poza sennością. Ginek jej mówił aby o tym nie myślała i nie wyszukiwała bo najgorzej jak laski doszukują i wymyślają sobie objawy. Widocznie ma dziewczyna szczęście że jej nic nie dolega. Lekarz jedynie dziwił się że piersi nie dokuczają ale cóż może jest ciekawym przypadkiem Życzę jej zdrowej ciąży bez objawów
ja też tak chcęKaśka, Iwka, Rudziutka7 lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:India przykro mi że @ przylazła ale jak Iwka pisała może następny cykl będzie szczęśliwy,
Na to liczę
Kochana mam nadzieję, że w szpitalu czas szybko minie i wszystko pójdzie rewelacyjnie, a później już tylko same dobre wiadomości
misia79 wrote:czy on też Wam pomagał w sprawach męskich ? To znaczy wiem że Twój mąż ok ale czy dawał jakieś skierowania do androloga czy coś albo czy zna się na parametrach itp ogólnie rezygnujemy z Filtrowej bo to bez sensu koleś chyba mało się zna
Mnie tylko poinformował, gdzie w Toruniu można zrobić takie badania. Póżniej jak mu pokazałam to tylko powiedział, że wyniki super, więc powiedział to samo co ten z Filtrowej
Ale mnie dziś zmuliło, chyba jesień mi nie służy. Po pracy zasnęłam na 3h a miało byc tylko 15 minIwka, Kaśka lubią tę wiadomość
-
Misia to super wieści a piersi ponoć w ciąży nie bolą jak sie pije dużo wody i tak jak Kaśka pisze moje sny są prorocze.
a i u mnie bóle miesiączkowe są masakryczne ale Endo nie stwierdzono dr.Ł powiedział że mam po prostu zawsze ladne endomet. Na przyjęcie zarodka kochane dobranoc:*Kaśka, misia79 lubią tę wiadomość
-
hejka laseczki
budzik źle nastawiłam ale na szczęście mam swój osobisty żywy cieplutki i liżący budziczek mojego pieska kochanego jego tak łatwo nie można oszukać i obudził swoją pańcię
cieszę się że go mamy, czasem jak człowiek jest wykończony albo smutny to jak tylko go zobaczy to od razu lepiej może to głupie ale kochamy go bardzo i mówimy na niego że to nasz synuśmisia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Witam Was Kochane staraczki dziś słoneczko mnie przywitało juz mam kawkę i zaraz się szykuję do wyjści bo mam dziś sporo do załatwienie aha i zapisac się do stomatologa bo ząbek daje znac o sobie a dawno juz jest do leczenia
Życzę Wam miłego dzionka
A pies tak odstresowuje całkowicie zawsze w moim życiu towarzyszył mi jakiś piesek tylko teraz nie mamy bo nie ma nas dużo w domkuIwka, Kaśka lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja przy kawusi Koleżanka z pracy zachorowała czyli teraz mam pracy razy 2...
Kaśka my nigdy psa nie mieliśmy więc nie do końca wiem co czujesz, wręcz jak byłam mała to na moich oczach pies pogryzł mojego tatę więc staram się trzymać z daleka. Mój zawsze chciał pieska bo jako dzieciak miał ale dzieki bogu wyszła mu alergia na pieski.
My mieliśmy kota ale krótko, szczura, chomika
Kochane życzę słonecznego wtorkuKaśka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Witam się i ja przy kawusi Koleżanka z pracy zachorowała czyli teraz mam pracy razy 2...
Kaśka my nigdy psa nie mieliśmy więc nie do końca wiem co czujesz, wręcz jak byłam mała to na moich oczach pies pogryzł mojego tatę więc staram się trzymać z daleka. Mój zawsze chciał pieska bo jako dzieciak miał ale dzieki bogu wyszła mu alergia na pieski.
My mieliśmy kota ale krótko, szczura, chomika
Kochane życzę słonecznego wtorkuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 10:26
-
Iwka wrote:Rudziutka a może joga? A na palenie meliski możemy się kiedyś umówić
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
india wrote:o matko, pierwszy raz o tym słyszę. Bo ja się juz tak zaczęłam zastanawiać czy ja czegoś podobnego nie mam. Dokuczają mi bardzo bolesne miesiączki, a czasem napady bólu w trakcie cyklu
Iwka lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Niestety nie, kiedyś ćwiczyłam aeroboxing, aerokross ale gin powiedział ze to za ekstremalne przy staraniach i tak od dwóch lat dupa rosnie a ja nigdzie nie chodzę. Jeszcze byl basen - który mam pod nosem i od niedawna otworzyli mi fitness - 30 sekund od domu i nic. A kiedyś jeździłam do Arpolu i mi sie chciało eh... Motywacjo gdzie jestes?
Właśnie: motywacjo!!!!misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Mam tyle pracy że aż mi się nie chce pracować
My nie mamy zwierzątka, w domu nie miałam, bo rodzice nie chcieli, a teraz teście mają psiaka i jest taki kochany urwis, spojrzy oczkami, przytuli się i już rozmiękasz a kawał chłopa z niego! Duży, ale ma też duże serce i kocha swoich opiekunów a najbardziej kocha zostawiać sierść na czarnych ubraniach, bo jest towarzyski i musi dotykać człowieka, leżeć na nodze, albo usiąść z dupka na stopie, albo pysk położyć na kolanie, albo łapę na ręce...misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
kupujemy maty i ćwiczymy. Najlepiej zapisać się gdzieś, wtedy łatwiej bo widzisz się w lustrze, motywacją są inne uczestniczki a i trener Cie poprawia, bo w jodze chodzi o odpowiednie napięcie mięśni, ustawienie ciała itd.
Kaśka, misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Iwka, chodziłam kiedyś na jogę i obiecałam sobie, ze w nowym mieszkaniu będę uprawiała jogę, zamknę się w pokoju, włączę sobie filmiki, pościągałam sobie 2 i będę ćwiczyć. Teraz nie mam czasu, żeby gdzieś do klubu chodzić, ale uwielbiam jogę! Cudownie się człowiek czuje
-
Rudziutka7 wrote:kupujemy maty i ćwiczymy. Najlepiej zapisać się gdzieś, wtedy łatwiej bo widzisz się w lustrze, motywacją są inne uczestniczki a i trener Cie poprawia, bo w jodze chodzi o odpowiednie napięcie mięśni, ustawienie ciała itd.
misia79 lubi tę wiadomość