X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Torunianki :)
Odpowiedz

Torunianki :)

Oceń ten wątek:
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Siala, ja chodzę do Łojko, chciałabym niedługo powiedzieć, że mi też pomógł... ale póki co działamy!

Iwka lubi tę wiadomość

83c27385cd.png
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny witam :-)
    wszystkie tu lądujemy w końcu u Łojko hehe trzeba mu nadać jakiś przydomek miły bo nas za kryptoreklamę wywalą z ovu haha
    miłego dzionka kochane to mój ostatni na wolności a potem trzy doby hotelowe na bielanach :-) jak na razie jestem spokojna jutro pewnie się zacznie jak mnie przyjmą i będę czekać na piątek :-)

Iwka, misia79 lubią tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka, a jakie żarełko w tym hotelu :) hehe Będzie dobrze!
    Jeśli chodzi o Łojka to może Łosiu? hehe

Kaśka, Iwka, misia79 lubią tę wiadomość

83c27385cd.png
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łosiu hehe nie wiem czy byłby zadowolony ale wiedzieć nie musi ;-)

Rudziutka7, Iwka, misia79 lubią tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oki zabieram dupkę do roboty mam nadzieję że nikomu krzywdy nie zrobię z nerwów hehe

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • siala Przyjaciółka

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry w ten piękny słoneczny dzień;)
    o co chodzi jeśli nie mam żadnych objawów dni płodnych a detektor pokazuje mi zielone? tym bardziej że nie możemy serduszkowac bo jutro badanie nasienia w nowaku, troche sie tego boję bo wiadomo co to znaczy dla mężczyzny...

5b5211ad7eafec310ad4ffe564da66b6.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo może z prognozy wynika, że za 3-4 dni będziesz miała owulację, więc objawów nie masz, ale dni płodne mogą być, bo plemniczki przetrzymuja trochę w nas :) Jutro, albo po jutrze po badaniu serduszkujcie :)

Iwka lubi tę wiadomość

83c27385cd.png
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siala witaj :) Proszę się rozgościć, fajnie że nas coraz więcej :)
    Witam Was wszystkie w ten piękny słoneczny poranek :)
    Ja standardowo nieogar w robocie, kurde miałam nadzieję że dobre duszki w nocy mi ją zrobią ale niestety.
    Kaśka o losie to już jutro :)Będzie dobrze...dr Łoś? wszystko naprawi i w grudniu będziesz się nam chwaliła dwiema kreseczkami <3
    Dr łoś?hmmm...a może po prostu dr Ł?
    Bużka i miłego dzionka <3

misia79, Kaśka lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • siala Przyjaciółka

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

witam witam;)
    dzięki Rudziutka7

Iwka lubi tę wiadomość

• siala Przyjaciółka

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dr Ł chyba lepiej niż Łoś, no bo jak? u Łosia byłam?!:D

Rudziutka7, misia79, Iwka lubią tę wiadomość

• misia79 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka wrote:
    hej dziewczyny witam :-)
    wszystkie tu lądujemy w końcu u Łojko hehe trzeba mu nadać jakiś przydomek miły bo nas za kryptoreklamę wywalą z ovu haha
    miłego dzionka kochane to mój ostatni na wolności a potem trzy doby hotelowe na bielanach :-) jak na razie jestem spokojna jutro pewnie się zacznie jak mnie przyjmą i będę czekać na piątek :-)
    Kaśka fajnie tak do hoteli jeśc dadzą pod nos podstawią pościel czystą dadzą ;-)
    Kasiu oczywiście gorąco trzymam kciuki to już jutro :-) A zabieg masz we czwartek czy w piątek ? Potem czekasz okres a potem fasolka super Kasiu zobaczysz po laparo się uda
    A co do Łojko to właśnie się do niego wybieram w tym cyklu tylko badanie progesteronu musze zrobic :-)

Kaśka lubi tę wiadomość

• misia79 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siala wrote:
    dzień dobry w ten piękny słoneczny dzień;)
    o co chodzi jeśli nie mam żadnych objawów dni płodnych a detektor pokazuje mi zielone? tym bardziej że nie możemy serduszkowac bo jutro badanie nasienia w nowaku, troche sie tego boję bo wiadomo co to znaczy dla mężczyzny...
    witaj siala w naszym gronie ile się staracie ?

Iwka lubi tę wiadomość

• misia79 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka wrote:
    siala witaj :) Proszę się rozgościć, fajnie że nas coraz więcej :)
    Witam Was wszystkie w ten piękny słoneczny poranek :)
    Ja standardowo nieogar w robocie, kurde miałam nadzieję że dobre duszki w nocy mi ją zrobią ale niestety.
    Kaśka o losie to już jutro :)Będzie dobrze...dr Łoś? wszystko naprawi i w grudniu będziesz się nam chwaliła dwiema kreseczkami <3
    Dr łoś?hmmm...a może po prostu dr Ł?
    Bużka i miłego dzionka <3
    Iwka kurcze to jak to było z tym twoim snem odnoście kalendarza księżycowego bo ja właśnie zaczęłam nowy cykl ;-) Iwka a wiesz jak ja trzymam kciuki za Twój piękny wykresik proszę rozpocznij ten nasz łańcuszek fasolkowy :-) Buziak

Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość

• Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się wybiorę do doktora eŁ w czwartek, tak na dzikusa, bo dziś znów miałam kroplę krwi, wiec zapytam, czy jakieś witaminki mam brać, bo ile można krwi tracić :( Chyba, że nie uda mi się z pracy wyrwać. Szkoda, że dziś nie przyjmuje, bo szefowa na szkoleniu, więc luz. A tak to ciągle gdzieś łażę i będzie coś mi tam podejrzewała...

misia79, Iwka lubią tę wiadomość

83c27385cd.png
  • misia79 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się z Wami z piękny dzueń i z nowym cyklem :-( Ale co tam podniosłam się już może teraz się uda :-) Jak mi się skończy okres to idę do Łojko a jutro na badanie progesteronu z rana może prolaktynę powtórzę o morfologię przy okazji :-) a co do Łojko to po prostu Ł. :-)

• Kaśka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedlugo zawladniemy Łojkosiem ;-)
    Jutro mam przyjecie w piatek zabieg takze liczę na wasze kciukasy ;-) tym razem postaramsie odzywac na biezaco z naszego 5 gwiazdkowego hotelu ;-)

misia79, Rudziutka7, Iwka lubią tę wiadomość

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • misia79 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudziutka7 wrote:
    Ja się wybiorę do doktora eŁ w czwartek, tak na dzikusa, bo dziś znów miałam kroplę krwi, wiec zapytam, czy jakieś witaminki mam brać, bo ile można krwi tracić :( Chyba, że nie uda mi się z pracy wyrwać. Szkoda, że dziś nie przyjmuje, bo szefowa na szkoleniu, więc luz. A tak to ciągle gdzieś łażę i będzie coś mi tam podejrzewała...
    Też chciałam iśc do niego we czwartek ale dostałam @. Kurcze tak się zastanawiam że jak pójdę do niego prywatnie do mi udg nie zrobi bo nie ma więc pewnie tylko palpacyjnie badanie zrobi a co do monitoringu owulacji bo chcę miec w tym cyklu tym bardziej że teraz w tym cyklu sex będzie wyjątkowo ustawiany ze względu na nasz remont i wizytę szwagra u nas i zastanawiam się czy do niego są duże kolejki aby się umówic na monitoring i chyba się tam nie płaci ?

• misia79 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka wrote:
    Niedlugo zawladniemy Łojkosiem ;-)
    Jutro mam przyjecie w piatek zabieg takze liczę na wasze kciukasy ;-) tym razem postaramsie odzywac na biezaco z naszego 5 gwiazdkowego hotelu ;-)

Kasiu kciukasy będą puchły :-)

• Kaśka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dr Ł jak z kryminału albo horroru hehe może coś bardziej pieszczotliwego :-) pomyślę wy tez rzucajcie propozycje :-)

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • siala Przyjaciółka

Wysłany: 5 listopada 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to nasz 15 cykl, ale tempkę mierzę teraz i 3 cykle rok temu, ale z racji tego że nie udawało mi się o stałych porach mierzyć i nic mi nie wychodziło konkretnego to rzuciłam to, ale z ovu i z Wami jest większa motywacja :)

‹‹ 123 124 125 126 127 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ