Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny witam
wszystkie tu lądujemy w końcu u Łojko hehe trzeba mu nadać jakiś przydomek miły bo nas za kryptoreklamę wywalą z ovu haha
miłego dzionka kochane to mój ostatni na wolności a potem trzy doby hotelowe na bielanach jak na razie jestem spokojna jutro pewnie się zacznie jak mnie przyjmą i będę czekać na piątekIwka, misia79 lubią tę wiadomość
-
dzień dobry w ten piękny słoneczny dzień
o co chodzi jeśli nie mam żadnych objawów dni płodnych a detektor pokazuje mi zielone? tym bardziej że nie możemy serduszkowac bo jutro badanie nasienia w nowaku, troche sie tego boję bo wiadomo co to znaczy dla mężczyzny...Iwka, misia79 lubią tę wiadomość
-
siala witaj Proszę się rozgościć, fajnie że nas coraz więcej
Witam Was wszystkie w ten piękny słoneczny poranek
Ja standardowo nieogar w robocie, kurde miałam nadzieję że dobre duszki w nocy mi ją zrobią ale niestety.
Kaśka o losie to już jutro :)Będzie dobrze...dr Łoś? wszystko naprawi i w grudniu będziesz się nam chwaliła dwiema kreseczkami
Dr łoś?hmmm...a może po prostu dr Ł?
Bużka i miłego dzionkamisia79, Kaśka lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:hej dziewczyny witam
wszystkie tu lądujemy w końcu u Łojko hehe trzeba mu nadać jakiś przydomek miły bo nas za kryptoreklamę wywalą z ovu haha
miłego dzionka kochane to mój ostatni na wolności a potem trzy doby hotelowe na bielanach jak na razie jestem spokojna jutro pewnie się zacznie jak mnie przyjmą i będę czekać na piątek
Kasiu oczywiście gorąco trzymam kciuki to już jutro A zabieg masz we czwartek czy w piątek ? Potem czekasz okres a potem fasolka super Kasiu zobaczysz po laparo się uda
A co do Łojko to właśnie się do niego wybieram w tym cyklu tylko badanie progesteronu musze zrobicKaśka lubi tę wiadomość
-
siala wrote:dzień dobry w ten piękny słoneczny dzień
o co chodzi jeśli nie mam żadnych objawów dni płodnych a detektor pokazuje mi zielone? tym bardziej że nie możemy serduszkowac bo jutro badanie nasienia w nowaku, troche sie tego boję bo wiadomo co to znaczy dla mężczyzny...Iwka lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:siala witaj Proszę się rozgościć, fajnie że nas coraz więcej
Witam Was wszystkie w ten piękny słoneczny poranek
Ja standardowo nieogar w robocie, kurde miałam nadzieję że dobre duszki w nocy mi ją zrobią ale niestety.
Kaśka o losie to już jutro :)Będzie dobrze...dr Łoś? wszystko naprawi i w grudniu będziesz się nam chwaliła dwiema kreseczkami
Dr łoś?hmmm...a może po prostu dr Ł?
Bużka i miłego dzionkaKaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
Ja się wybiorę do doktora eŁ w czwartek, tak na dzikusa, bo dziś znów miałam kroplę krwi, wiec zapytam, czy jakieś witaminki mam brać, bo ile można krwi tracić Chyba, że nie uda mi się z pracy wyrwać. Szkoda, że dziś nie przyjmuje, bo szefowa na szkoleniu, więc luz. A tak to ciągle gdzieś łażę i będzie coś mi tam podejrzewała...
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
witam się z Wami z piękny dzueń i z nowym cyklem Ale co tam podniosłam się już może teraz się uda Jak mi się skończy okres to idę do Łojko a jutro na badanie progesteronu z rana może prolaktynę powtórzę o morfologię przy okazji a co do Łojko to po prostu Ł.
-
Rudziutka7 wrote:Ja się wybiorę do doktora eŁ w czwartek, tak na dzikusa, bo dziś znów miałam kroplę krwi, wiec zapytam, czy jakieś witaminki mam brać, bo ile można krwi tracić Chyba, że nie uda mi się z pracy wyrwać. Szkoda, że dziś nie przyjmuje, bo szefowa na szkoleniu, więc luz. A tak to ciągle gdzieś łażę i będzie coś mi tam podejrzewała...
Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
to nasz 15 cykl, ale tempkę mierzę teraz i 3 cykle rok temu, ale z racji tego że nie udawało mi się o stałych porach mierzyć i nic mi nie wychodziło konkretnego to rzuciłam to, ale z ovu i z Wami jest większa motywacja
misia79, Iwka lubią tę wiadomość