Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudziutka7 wrote:Przechodziłam obok szpitala, wstąpiłam i babka kazała podejść w ten czwartek, telefonu nie mam do niego nie dał mi
-
Ale się uśmiałam, jesteście niemożliwe. Szperaczek źle mi się kojarzy... i naprawdę chyba jak pójdę na monitoring to padnę jak mi się to przypomni. A za Łosia to się normalnie obrazić można Dla mnie chyba dr Ł jest najlepsze, zresztą już teraz tego używam.
Oj dr miałby minę bezcenną jakby trafił przez przypadek na nasz watek
Witam nową staraczkęmisia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Kto wie czy z ciekawości tu nie zagłada. Przeciez każdy ma dostęp, a Torun rzuca sie w oczy bo ciagle cos piszcie
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
siala wrote:zaproponował chyba pregnyl i dzidzia rośnie w brzuszku, choć rwie się na ten świat już od 35 tyg.
Też ostatnio miałam, ale niestety bez efektów w postaci II kreseczek
Mam nadzieję, że również wkrótce dołączę do opinii, że dr Ł zdziałał u mnie cudaIwka lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:miłego dzionka kochane to mój ostatni na wolności a potem trzy doby hotelowe na bielanach jak na razie jestem spokojna jutro pewnie się zacznie jak mnie przyjmą i będę czekać na piątek
Trzymam kciuki ogromnie! Dobrze, że jesteś spokojna, bo nerwy w niczym nie pomagają. Oby tak dalej!Iwka lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Do mnie właśnie wczoraj kumpele wpadły i się zastanawiamy czyby nie iść na bal:)
Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Dawno nie byłam na typowym balu sylwestrowym jakoś nie było okazji i moja praca właśnie w ubiegłym roku byłam w pracy a dwa lata temu pamiętam odkładaliśmy kasę na wesele i szkoda mi było ją tracic na super sukienkę buty torebki paznokcie fryzjera itp..
misia79 lubi tę wiadomość
-
siala wrote:dziewczyny a w ogóle to po jakim czasie starań zaczęłyście działać z innymi lekami niż luteina/duphaston ? i inseminacja?