Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misia idz prywatnie a on Ci wtedy sam powie kiedy masz podejsc na monitoring i wtedy juz nie placisz w szpitalu a przez recepcje to sama wiesz możesz sie nie dostać wtedy kiedy potrzebujesz a tak chyba tylko 100 i do przodu
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Misia idz prywatnie a on Ci wtedy sam powie kiedy masz podejsc na monitoring i wtedy juz nie placisz w szpitalu a przez recepcje to sama wiesz możesz sie nie dostać wtedy kiedy potrzebujesz a tak chyba tylko 100 i do przodu
Kaśka, Iwka lubią tę wiadomość
-
jasne że dobrze Ci zrobi myślę że jesteśmy teraz wszystkie w dobrych rękach
ja dziś mam wolne ale sporo obowiązków domowych mam dzisiaj trzy prania i to takie duże pościel ręczniki ubrania sprzątanie mycie podłóg tylko obiad mam z głowy bo mężuś mnie namawia na pizzę z piccoloIwka, india lubią tę wiadomość
-
misia79 wrote:Iwka kurcze to jak to było z tym twoim snem odnoście kalendarza księżycowego bo ja właśnie zaczęłam nowy cykl Iwka a wiesz jak ja trzymam kciuki za Twój piękny wykresik proszę rozpocznij ten nasz łańcuszek fasolkowy Buziak
Kurcze misia do objawów dzisiaj mdłości doszły!!!! Boże dlaczego ja tak sobie wkręcam, na bank coś mi zaszkodziło.misia79 lubi tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:Ja się wybiorę do doktora eŁ w czwartek, tak na dzikusa, bo dziś znów miałam kroplę krwi, wiec zapytam, czy jakieś witaminki mam brać, bo ile można krwi tracić Chyba, że nie uda mi się z pracy wyrwać. Szkoda, że dziś nie przyjmuje, bo szefowa na szkoleniu, więc luz. A tak to ciągle gdzieś łażę i będzie coś mi tam podejrzewała...
-
Iwka wrote:W moim śnie było że zaszłaś w ciąże właśnie w cyklu w którym kalendarz księżycowy pokazał Ci kiedy masz dni płodne trzymam kciuki kochana oj trzymam mocno
Kurcze misia do objawów dzisiaj mdłości doszły!!!! Boże dlaczego ja tak sobie wkręcam, na bank coś mi zaszkodziło.Iwka lubi tę wiadomość
-
Kaśka wrote:Niedlugo zawladniemy Łojkosiem
Jutro mam przyjecie w piatek zabieg takze liczę na wasze kciukasy tym razem postaramsie odzywac na biezaco z naszego 5 gwiazdkowego hoteluKaśka lubi tę wiadomość