Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Też się staram nie myśleć, gorzej jak nie mam żadnego zajęcia konkretnego i wtedy się zaczyna...przeglądanie neta, czytanie o tym wszystkim i dołowanie się. Ale generalnie staram się zawsze wziąć w garść i do przodu dziś się dowiedziałam że kumpela mojej kumpeli zaszła w ciąże i okazało się że zachorowała na toksoplazmozę. masakra. Jest przerażona, na każde kolejne wyniki czeka jak na zbawienie - oby było dobrze..
Iwka lubi tę wiadomość
PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Pazyfae, ja też tak miałam, że za chwilę czytałam w necie i wynajdywałam różne powody itd. itp.
A kumpeli współczuję! Pamiętajcie dziewczyny: myć owoce, nie jeść surowego mięsa, myć nóż po mięsie i nie używać drewnianych desek, bambusowe albo szklane albo jakieś tam marmurowe. Koleżanka mnie uczulała na to i ja Wam przekazujęIwka lubi tę wiadomość
-
Na dodatek niby Blue Monday. Trzymacie się kobitki jakoś?
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Haha, juz przeczytałam
W ogole w to nie wierze mam nienajgorszy dzien, troche mi sie nie chce nic i chyba zaraz pójdę spac, ale nie mam złego dnia ;pIwka lubi tę wiadomość
-
Aaaa bo tu się towarzystwo na fb przeniosło? a mnie omija najlepsza zabawa? ale macie jakąś grupę albo coś?
misia79, Iwka lubią tę wiadomość
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
a swoją drogą oczywiście też w to nie wierzę miałam dobry acz pracowity dzień. i na pewno nie depresyjny
rah lubi tę wiadomość
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Rudziutka7 wrote:Pazyfae, ja też tak miałam, że za chwilę czytałam w necie i wynajdywałam różne powody itd. itp.
A kumpeli współczuję! Pamiętajcie dziewczyny: myć owoce, nie jeść surowego mięsa, myć nóż po mięsie i nie używać drewnianych desek, bambusowe albo szklane albo jakieś tam marmurowe. Koleżanka mnie uczulała na to i ja Wam przekazujęRudziutka7, misia79 lubią tę wiadomość
-
Pazyfae
Ł na pewno zleci Ci badania krwi i zaprosi na monitoring i będzie kazał męża przebadać więc fajnie jak na 12.02 będziecie mieli już jego wyniki.
A co do Matopatu to powiem Ci że nawet nie wiedziałam że tam można mój miał badania 2 lata temu to tylko na filtrowej robili ( ale teraz już wiem że nie są to rzetelne badania) Więc myślę ze dobrze że do Matopatu się zapisałaś
misia79 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny!
Jestem nie dawno na OVU i strasznie się ucieszyłam, że są tu jakieś Torunianki...Ja też jestem z Torunia, tu mieszkam od urodzenia - obecnie Bydgoskie.
Być może powielę temat, ale nie sposób przeczytać ponad 200 stron, które napisałyście. Proszę o radę ws ginekologa na NFZ. Moja pani doktor zajmuje się tylko wypisywaniem recept na pigułki, a to mnie już nie interesuje. Muszę zmienic lekarza. Mam rozregulowany cykl, jeśli występuje rzeczywiście u mnie owulacja to późno i chciałabym by jakiś lekarz mnie obejrzał. Żeby zlecił badania hormonalne, monitoring cyklu, zdiagnozował i leczył. Tylko jaki?
Jestem zapisana do dr Modrzewskiej na Świętopełka na 16.02. pierwszy raz. Ma dobre opinie w necie, ale myślę jeszcze o kimś innym. Doradźcie coś...misia79, Iwka lubią tę wiadomość