Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tov. oby ciąża przebiegała dobrze! Jakby coś Cię niepokoiło to zaraz dzwoń do Kocha, jak mu ufasz to będziesz czuła się bezpieczniej "z nim"
ja dopiero przestanę się martwić jak usłyszę płacz naszego brzdąca na sali.
Takie życie
Tova, a powiedz jak Twoja córcia zareagowała na wiadomość, że będzie miała siostrę lub braciszka?! -
Heh fajnie,ze mamy ruch w "interesie" Sayuri,Pazyfae i Platku nasza kolej
Czekajac na @ mam relax przy lampce wina(nowa kadarke znalazlam-pycha) i wieczor z ksiazka
A rewelacje u Tovy mnie niezle zachecily do staran he i sie nie martwie @ nawet.Bedzie nowy cykl i zobaczymy co Koch dla mnie szykujerah lubi tę wiadomość
-
Magda myślisz ze Tova powiedźiala córci?
Wiekszosc moich znajomych czekało kilka-kilkanascie tygodni az brzuch był widoczny chociaz to tez zależy od wieku dziecka, te starsze wiecej kumają.
Tova myslalam ze mialas owu tylko co jakis czas i nieregularnie. -
Może chętnie bym opiła ale niestety te tematy już nie dla mnie
Polly ale mi smaka narobiłaś ta Kadarką. Dobrze, że masz zapały, byle nie słomiane, bo ja zapraszam na fiolet. Wszystkie Was!
Córka jeszcze nic nie wie. Ma 14 lat więc mała nie jest, ale po pierwsze - jest na wakacjach, a po drugie - straszna papla z niej i nie chcemy jej mówić, bo zaraz cała rodzina się dowie. Postanowiliśmy, że powiemy wszystkim dopiero po USG. Tym samym córką, przez swoje gadulstwo, dowie się tak jak wszyscy - później.
Mój S. to przez dwa dno chodził jak pijany. Nie odzywał się za dużo, zamyślony był jakiś. Myślałam, że popadnie w depresję. Za chłopem to nie nadążysz. To chyba wie z czego się dzieci biorą nie? I teraz zdziwiony?
Ale dziś gdy już jest pewne zaczęliśmy rozmawiać na temat: a co będzie gdy... a co by było gdyby... A jaki wózek, a komoda by się przydała... Że nikogo chorego do domu nie wpuści bo zarazki groźne dla mnie... Teraz to się boję, że z jego troski ja sfiksuję.... Ale tak naprawdę się cieszę, że się interesuje i dba o mnierah lubi tę wiadomość
-
No to masz racje,ze nic jej nie powiesz teraz. Widzisz S. to jak moj maz-staramy sie ,staramy a czasem jak przychodzi do rozmowy to mam wrazenie,ze ma pietra ale potem znowu jest spoko. Zobaczysz S.oszaleje(w dobrym sensie)
-
Pazyfae a jak u Ciebie po pregnylu? Daj znac
-
Sayuri co z tym brzuchem Twoim?
-
A dziewczynki z fasolkami niech trzymaja sie cieplo i odpoczywaja w miare mozliwosci
Magda lena lubi tę wiadomość
-
Brzuch jakby się uspokoił ale dopiero co wstałam. Kolejny test z porannego i negatywny:(
coś czuje, ze nici z tego wszystkiego. A z drugiej strony może i dobrze,bo nie będę się stresować lecąc samolotem;)
Polly chyba po raz pierwszy widzę u Ciebie wykres,gdzie ewidentnie wystąpiła owulacja. Masz piękna fazę wyższych temperatur;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 10:28
Magda lena lubi tę wiadomość
-
Tova, jakie to wszystko cudowne. Ja się zawsze wzruszam kiedy czytam jak dziewczyny z forum mówią o ciąży swoim bliskim .
Z facetami to różnie bywa, niby wiedzą skąd sie dzieci biorą ale kobiecego ciała i jego mechanizmów do końca to nie rozumieją. Mój to po roku starań i tłumaczeń jak to jest z tym cyklem, czasem jeszcze zada takie naiwne pytanie .
Np. w tym cyklu oczywiście jak zwykle wypatrywałam owulacji. W dzień, gdy skoczyła temperatura mówię do niego z entuzjazmem: "Jest wzrost temperatury!" A on na to, chcąc odpowiednio zareagować : "To dobrze! ....hmm czy źle?".
A ja myślałam, że już się nauczył po czym poznajemy owulację... -
polly8725 wrote:Heh fajnie,ze mamy ruch w "interesie" Sayuri,Pazyfae i Platku nasza kolej
Czekajac na @ mam relax przy lampce wina(nowa kadarke znalazlam-pycha) i wieczor z ksiazka
A rewelacje u Tovy mnie niezle zachecily do staran he i sie nie martwie @ nawet.Bedzie nowy cykl i zobaczymy co Koch dla mnie szykuje
Pewnie, że nasza kolej! Wyścig trwa, wszystkie musimy dobiec do mety a potem skok na piękny fiolet!rah lubi tę wiadomość