Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi wyszedł dopiero12- 13dpo pozytywny. I to troche oszukany. Bo robiłam z porannego moczu, taki z Allegro czułości 10 i był negatyw. Zapomniałam go wyrzucić i wieczorem pojawiła sie cienka kreska. Taki 25 z rossmana wyszedł negatywny jeszcze przez 2 dni.
-
Teraz dopiero widzę jaka jest lipa z tymi testami, nie tylko z allegro... Ja nie wiem komu wychodzą 8dpo bo takie zdjęcia widziałam... No chyba, ze owulacja była wcześniej. Mi tez nie wyszedł i już nawet nie kupowałam następnych bo nie ma sensu.
Beta zrobiona. Wyniki po 15. -
Mi pepino o czułości 10 wyszedł cień (z porannego, pierwszego moczu), a taki z apteki (nie pamiętam nazwy) o czułości 25 (robiłam ok.14:00) wyszła druga ciemna kreska od razu!
A powinno być odwrotnie... także wszystkim będę powtarzać, żeby brać na poprawkę te z allegro i pepino. -
Tova byłoby super, gdybyś miała od razu parkę - mimo, że ciąża podwyższonego ryzyka, to dwie radości za jednym podejściem
wynagrodziłyby trud czekania.
Coś mi się dziwnego dzieje z tym brzuchem. Cały czas mnie kłuje w lewym dole brzucha. Na jajnik chyba za niskojak przyjdzie małpa a ból będzie się utrzymywał, chyba pójdę do lekarza.
A z tymi testami to w sumie poczekam. Jestem niecierpliwa ale trudno, do poniedziałku daję sobie czas. -
Czekamy Tova na dobre wieści i wiruski
Ja kiedyś też świrowałam z testami. Teraz staram się być cierpliwa, chociaż wkręcam sobie niejedno.
ciekawe czy w tym cyklu wytrzymam, żeby nie zrobić testu.
Sayuri może rzeczywiście jeszcze za wcześnie. Niektórym dziewczynom wychodzi dopiero po terminie @.
-
Beta 162,8!
NO TO UWAGA.... ZARAŻAM!
!@#$%^&*()_+?><:"~!#$%^&*()_+"":<>!@#$%^&*()_+?><:"~!#$%^&*()_+"":<>!@#$%^&*()_+?><:"~!#$%^&*()_+"":<>!@#$%^&*()_+?><:"~!#$%^&*()_+"":<>!@#$%^&*()_+?><:"~!#$%^&*()_+"":<>!@#$%^&*()_+?><:"~!#$%^&*()_+"":<>!@#$%^&*()_+?><:"~!#$%^&*()_+"":<>!@#$%^&*()_+?><:"~!#$%^&*()_+"":<>!@#$%^&*()_+?><:"~!#$%^&*()_+"":<>!@#$%^&*()_+?><:"~!#$%^&*()_+"":<>!@#$%^&*()_+?><:"~!#$%^&*()_+"":<>!@#$%^&*()_+?><:"~!#$%^&*()_+"":<>....
Teraz tylko czekać na Wasze dobre wieścipolly8725, Pola_x, rah, Magda lena, sayuri, Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość
-
Sayuri to był mój pierwszy cykl potwierdzony monitem. Wcześniej albo nie było owulacji, albo była dużo później niż monit. Faktycznie jednak te owulacje u mnie nie występowały co miesiąc mimo skoku PTC.Jestem ogromnie wdzięczna Kochowi, że tak szybko znalazł problem. Zaszłam dzięki metforminie.
-
Super Tova!!!! Gratuluje caluje i sciskam
Dzieku za wiruski -
Dalas nadzieje,ze moze jednak Koch mi pomoze he
-
Super Tova!!! łapię w locie wiruski.
Ja się beznadziejnie dziś czuję. Brzuch mi nabrzmiał, coraz bardziej pobolewa. Niechybny objaw małpska.
Dołuję się dziś.
Kupiłam jeszcze jeden test ciążowy. Nie wiem tylko, po co...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 17:22