Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Bylam wczoraj u ginekologa,sa dobre i srednie wiesci. Dobre to takie ze moje jajniki czysciutkie,bez oznak PCOS na ten moment,oczyscily sie z pecherzykow poki co.wiec koncze antykoncepcje. Ale lekarz uznal ze nie ma co czekac i lepiej sie nastawiac na IUI. Jutro jedziemy na pobranie krwi,gromadziny wszystkie niezbedne badania i pod koniec stycznia 1wsza inseminacja.PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Pazyfae wrote:Hej dziewczyny. Bylam wczoraj u ginekologa,sa dobre i srednie wiesci. Dobre to takie ze moje jajniki czysciutkie,bez oznak PCOS na ten moment,oczyscily sie z pecherzykow poki co.wiec koncze antykoncepcje. Ale lekarz uznal ze nie ma co czekac i lepiej sie nastawiac na IUI. Jutro jedziemy na pobranie krwi,gromadziny wszystkie niezbedne badania i pod koniec stycznia 1wsza inseminacja.
a gdzie robisz insemke? i jakie trzeba przed zrobić badania?07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard -
Moj gin wspolpracuje z klinika Zdrówko w Niemczu wiec tam robimy. Badania-jest tego troche ale dokladnie Ci nie powiem co bo mielismy zebrane posiewy a jutro jedziemy na pobranie krwi na reszte i tyle.ale jakie to dokladnie badania to nie wiemPCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
To dla mnie nowina Pazyfae. W tej sytuacji to nawet nie wiem gdzie jechać na te badania krwi. Chyba muszę zadzwonić.
A nie wiesz czy on umawia też termin na inseminację w klinice? Pamiętam, że Wojtynek z matopatu mówił, że umawia z lekarzem w Poznaniu. -
Dziewczyny, w roku 2016 życzę Wam pięknych, dużych brzuszków ciążowych! Nie traćcie nadziei i wiary. Domyślam się jak ciężko Wam musi być, ale dla swoich przyszłych dzieciaczków musicie być silne :* Opłaci się!!
AnaR, dobrze, że jeszcze w dwupaku! Czekam na wieści kiedy Ula będzie z Wami!
Ja niecierpliwie czekałam aż rok 2015 się skończy. Bardzo się cieszę, że to już Wierzę, że uda mi się dotrwać do bezpiecznego terminu i urodzę zdrowego synka.
Ściskam mocno w ten piękny, mroźny dzień.Płatek szkarłatny, emka@ lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Ależ się ucieszyłam, jak zobaczyłam, że na forum jest parę osób z Torunia. Trzymam kciuki za starające się i te, które są na finiszu Ja zaczynam 19 tydzień ciąży, termin na czerwiec. Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko temu, by Was podczytywać i czasem się włączyć do dyskusji
Udanego Nowego Roku!Magda lena, Tova33 lubią tę wiadomość