Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Torunianko!udalo Wam sie?jesli tak to moje ogromne gratulacje!napisz cos wiecej!pamietam ze podchodzilas do IuI w maju:)slyszalam ze Zmudzinski jest dobry,przyjmuje i prywatnie i na NFZ ale nie wiem gdzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 10:30
Torunianka lubi tę wiadomość
PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Podchodziliśmy dwa razy do ivf ale nic z tego nie wyszło. W tym cyklu podeszliśmy do iui i się udało za pierwszym razem Tzn pierwsza Beta 11 dni po iui 6,45 potem w 13 dniu 42,77. Jutro powtórka a za dwa tyg wizyta u gin.
Płatek szkarłatny, Magda lena, Ania_84, Tova33 lubią tę wiadomość
-
Torunianka wrote:Podchodziliśmy dwa razy do ivf ale nic z tego nie wyszło. W tym cyklu podeszliśmy do iui i się udało za pierwszym razem Tzn pierwsza Beta 11 dni po iui 6,45 potem w 13 dniu 42,77. Jutro powtórka a za dwa tyg wizyta u gin.
Gratulacje -
Ogromne gratulacje. Dajesz nadzieje:) mialas jakies konkretne objawy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 18:00
PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Torunianka wrote:Podchodziliśmy dwa razy do ivf ale nic z tego nie wyszło. W tym cyklu podeszliśmy do iui i się udało za pierwszym razem Tzn pierwsza Beta 11 dni po iui 6,45 potem w 13 dniu 42,77. Jutro powtórka a za dwa tyg wizyta u gin.
-
Torunianko niewiem czy chcialabys dojezdzac do lekarza do bydgoszczy. Jesli tak to polecam dr Bernarda ze szpitala miejskiego. Prywatnie przyjmuje na mostowej, ale wiem ze przyjmuje tez na nfz wlasnie w poradni w szpitalu. Pozdrawiam i gratuluje ciazy!
Mati 16.07.2009
-
Pazyfae wrote:Ogromne gratulacje. Dajesz nadzieje:) mialas jakies konkretne objawy?
-
Hej Dziewczynki.Transfer byl wczoraj.
Jestem w duopaku jednak jak na mnie przystalo nie obylo sie bez problemow. Lekarz nie mogl wprowadzic do macicy prowadnicy,przez ktora mial byc podany zarodek. Tak mnie ciagnal za szyjke,ze mi sie slabo zrobilo Jednak dzieki temu,ze na moment odlecialam to sie rozluznily faldki i oto jest!!! Malenki bialy punkcik wsrod pecherzykow powietrza Lzy poszly i juz nic nie bolalo Teraz czekamy na cudrah, Płatek szkarłatny, Pola_x, Pazyfae, Magda lena, Tova33 lubią tę wiadomość
-
W 10 dpt beta 0,100 . Mam powtórzyć w 14 dpt czyli jutro.