Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agulaa30 tempka ładnie rośnie więc myślę, że u Ciebie 9dpo więc narazie pozostaje tylko czekać.
Gozomalta nie mam pojęcia ale wydaję mi się, że nie powinno to mieć wpływu. Może warto to przegadać z lekarzem?
Mi dziś tempka skoczyła i pojawił się cień cienia ale zobaczymy czy coś z tego będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 22:25
-
nick nieaktualnyDziewczyny i jak ???????????????????????????
Coś już wiecie ??????????????????????
Gozomalta - w sumie to nawet nie wiem ...
https://parenting.pl/jazda-konna-w-ciazy
znalazłam coś takiego ... ale wydaje mi się, że najlepiej z Lekarzem pogadać on na bank doradzi -
Pixi o mnie tez pytasz?? na razie nic nie wiem...wyniki bedą koło albo po 15 ,... dobrze ze jest takie forum gdzie mozna sie zwierzyć komuś np.co sie podejrzewa no mega ..Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
Vitabo na dziewulskiego ale wiecej tam nie zrobie bo liczą sobie 40zł masakra.... a wiecie gdzie w Toruniu w soboty mozna zrobic? dziewczyny mnie zmartwiły ze to bardzo mało i bym chciała zrobic jutroAgata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
Ja też tam zawsze robie!! A ja nie wiem jaka to odpowiednia cena. W soboty napewno w tym vitalabo można zrobić bo mają do 10 chyba a dobrze jakbyś robiła w tym samym labo . Też jestem na kwietniówkach i widziałam posty. Ale moim zdaniem jesteś troche szybciej z owu niż 12dpo. A bete najlepiej sprawdzić po 48h.Ciekawe czg w Synevo można? Sprawdz na necie czy w citomedzie mają otwarte
-
własnie jade jutro na Uniwersytecka.... musze sie dowiedziec czy beta rośnie...a słuchaj oni wyniki daja tego samego dnia??bo tak czytałamAgata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
Wisienka.do vitalabo jade jednak..tam gdzie robilam...nie wiedzialam ze oni w soboty maja otwarte a czy moge wogole jutro powtorzyc? Wyjdzie cos? Mowia ze po 48 godzinach najlepiejAgata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
Agulla no najlepiej jest po 48h lub 72h czyli w poniedziałek jak zrobisz to też będzie dobrze. Nie martw się Kochana na zapas. Rób codziennie rano testy i patrz czy ciemnieje kreseczka, najlepiej jakby były jednej firmy bo ja dziś zrobiłam kilku i na różnych testach rózne kreski. Polecam bobo żółty. W rossmanie jest akurat w promce za 8.50, na nim wychodzą mega wyrazne kreseczki