Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wisienka i.jak.dzisiaj test? U mnie bladziicha.. zrobilam tez owulacyjny bo.podobno wychodzi w ciazy i prawie 2 takie same kreski... u mnie ciazowy taki... https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea675d7debac.jpgAgata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
Znacie jakąś pania ginekolog prywatnie co zrobi usg na wizycie we wczesnej ciazy? Bym chciala sie zapisac za 2-3 tygodnie a nie znam nikogo takiego...najlepiej okolice rubinkowa albo.miasto?Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
Może jak już się odezwałam to się przedstawię.
Jestem Karola. Prawie 30stka. Od pewnego czasu zaglądam do Was i trzymam kciuki ale nie miałam odwagi napisać.
W pierwszym podejściu udało nam się zajść w ciążę w 1cs. Niestety w 8tc dowiedzieliśmy się że serduszko przestało bić...
Obecnie 3cs w podejściu drugim. Beta z piątku prawie 1000. Po majówce planuję iść na pierwszą wizytę.
Tyle w skrócie -
wisienka94 wrote:Cześć Karola gratuluję
Ja jade na betę do synevo. Wynik ma być dzisiaj a koszt około dwdzieścia pare zł trzymajcie kciukiAgata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY . -
Dziękuję Wisienka. Chociaż staram się jeszcze nie cieszyć.
Trzymam za Was kciuki! Niech pięknie przyrasta. Ja jeszcze w przyszły poniedziałek pójdę na potwierdzenie a teraz wyjeżdżamy żeby odpocząć i zająć czymś głowę... -
Wisienka a ty ile razy robilas bete? Chyba 1? Ja sie tez jeszcze za bardzo nie ciesze bo to roznie bywa ...kurcze no ja place 40zl masakra.. no ale teraz jakos odpuszcze i zrobie za 2 tygodnie bete..a jak myslisz kiedy mozna sie umówić prywanie na usg zeby sprawdzic czy jest wszystko ok? Wizyte na nfz mam dopiero na 4 czerwca wiec troche daleko... chcialabym w maju isc chociaz prywatnie sprawdzic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 23:30
Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .