Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oczywiscie ze tak... trzeba miec nadzieje.. ten na górze tylko wie kiedy... tylko gdzie.jest ta sprawiedliwosc ? Ja sie pytam... inne nie chca i pyk...wpadka a my? Chhcemy a nie.mozemyAgata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny
I kolejny cykl - czas start;). U mnie ciężko mówić o testowaniu bo @ przychodzi zawsze w terminie ( 28-32 dni ) . Więc od dawien dawna nie robiłam testu . Ale owulacyjne i owszem, ale wrócę dopiero za jakiś czas .
Wisienka94 TAK mogliśmy cały czas się starać , ale od lutego na kompletnym luzie . Szanse były na tyle małe, że nie było sensu się spinać ( mega było mi to potrzebne). I póki co, nadal tak będzie . Tyle czasu czekałam to jeszcze chwilę poczekam . Najgorzej było na początku starań pierwsze pół roku - co cykl to płacz , potem drugie pół roku - smutek męża. A teraz jest jak jest żyjemy we dwójkę i jest super ! a cud się pojawi.
Agulaa30 - pamiętam jak kiedyś na badaniu lekarz mi powiedział, ooo jaki piękny pęcherzyk, że zaraz owulacja no i że dużo śluzu płodnego, a ja miałam wrażenie, że jestem sucha jak pieprz czasem siedzi on głębiej niż myślimy . Polecam wiesiołek na serio ! (polecam Apteo, bo wystarczy jedna kapsułka dziennie, innych trzeba łykać po kilka ... )
A concevie plus - przymierzałam się z półtora roku temu ale jak wiesiołek pomaga, to nie chciałam już kombinować .
-
tylko ze ja nigdy nie czuje suchości tam... zawsze czuje mokro i nawilżenie... ale ciagle jest jakiś biały gesty,...a nigdy nie przezroczysty.. dzisiaj zrobiłam kolejne badania na krew...byłam po skierowanie u swojej pani doktor rodzinnej i powiedziałam co i jak i dała na 11 badań zobaczymy jutro wyniki ..a w srode do gin...Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
Dzień Dobry, witam się serdecznie.
Mam na imię Gosia i z mężem staramy się na razie bezskutecznie od sierpnia 2017. Choruję na niedoczynność tarczycy (pod kontrolą) miałam badane inne hormony, mąż nasienie i wszystko wporządku. Póki co chodzę do Pani Elżbiety Szyszkowskiej-Sinica na Fałata. Czy któraś ma może jakieś doświadczenia z tą panią?
Miałam mieć dziś HSG na Bielanach ale mają sprzęt zepsuty i zastanawiam się czy nie zapisać się do Chełmży? Kolejna miesiączka planowo powinna być 13.05. I już bym musiała na kolejny cykl się zapisać. Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki:)Małgonia87 -
wisienka94 wrote:Pixi86 zazdroszczę Ci tego luzu, naprawdę mi tylko w ostatnim cyklu zdarzyło się nie płakać jak przyszła @
Agulaa30 trzymam kciuki za wyniki!
Ja też jutro idę zbadać proga i estradiol. Trzymajcie kciuki dziewczyny bo aż się boje wynikówAgata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY . -
Tak...zobaczymy...nie nastawiam sie za bardzo..dzisiaj bylam u gin i dala mi skierowanie do poradni przy szpitalnej na bielanach..maja mi.sprawdzac droznosc i usg mam miec... ale dopiero na czerwiec termin...moze uda mi sie zajsc do czerwca..hhehe a co u ciebie?Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4443306d0610.png wisienka94 nie.wiem co.myslec ;( dzisiaj.to.moj 28dc ..cykle mam 28-30dni roznie... a tu taka temp? Brzuch boli jak.na.@Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .