TSH-z jakim wynikiem udało się wam zajść w ciążę?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bobo_frut masz wyniki w normie więc wszystko jest ok Niedobrze jak jest duża różnica, np. 80% do 20%. Nie chciałam tutaj siać zamętu i spustoszenia Miłego wieczoru i nadchodzącego weekendu dziewczyny Ja się zamierzam upić! A co! A teraz składam swój ślubny album słuchając Happysad i całkiem całkiem mi przyjemnie...
Moko lubi tę wiadomość
Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
Maciejowa wrote:Moko - to akurat dobra informacja również dla mnie:) W grudniu miałam TSH 3,37 i stosunek ft4 do ft3 78% do 37% a dzisiejsze wyniki to TSH 2,64 i ft4 do ft3 na równym poziomie 48% do 51%! Jutro wizyta u endo, jestem bardzo ciekawa co powie. Przeciwciała w normie więc nadzieja we mnie odżyła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaciejowa wrote:Bobo_frut masz wyniki w normie więc wszystko jest ok Niedobrze jak jest duża różnica, np. 80% do 20%. Nie chciałam tutaj siać zamętu i spustoszenia Miłego wieczoru i nadchodzącego weekendu dziewczyny Ja się zamierzam upić! A co! A teraz składam swój ślubny album słuchając Happysad i całkiem całkiem mi przyjemnie...
to miłego wieczorku
a ja siedzę z moją świnką morską, która co chwilę dopomina się o głaskanieMoko lubi tę wiadomość
-
Dzięki Buko, bo narobiłam niepotrzebnie zamieszania jak się nie znam.
Moko - żadnych lekarstw nie brałam więc nie wiem o co chodzi, ale jestem pozytywnej myśliNie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualnyMaciejowa wrote:Dzięki Buko, bo narobiłam niepotrzebnie zamieszania jak się nie znam.
Moko - żadnych lekarstw nie brałam więc nie wiem o co chodzi, ale jestem pozytywnej myśli
Dobrze napisałaś, niedobrze jak jest duża różnica np. 80% i 20%.
Ja przy ostatnich wynikach miałam 120% i 60% ;/ mam nadzieję, ze przy kolejnych juz zbliżę się do tego co napisałam czyli jak powinno być. -
nick nieaktualny
-
Maciejowa, powiedziałaś o tym stosunku, Buko doprecyzowała- to sie nazywa team work!
Powyżej 50% i mają być zbliżone- zapamiętane!
Zazdroszczę miłych wieczorów, ja pracuje, w domu, ale jednak...
Maciejowa trzymam kciuki za owocny weekendMoko lubi tę wiadomość
moje serduszko kochane, mój syneczek [*] 7 maja 2015 r. (30 tc) -
nick nieaktualny
-
bobo_frut wrote:mój prosiaczek:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c6c81942e09e.jpg
Yanki
sorki, wiem, że nie związane z TSH...
A świnka Buko, to już nawet w koronie!
Boskie są obie:)bobo_frut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny