TSH-z jakim wynikiem udało się wam zajść w ciążę?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny! Moja tarczyca (niedoczynność) tsh wyonosi 11. Jestem w 7 tyg ciąży i serduszko bije dziecko sie rozwija. Tsh spada bo biore 100 i 125 euthyroxu. Mam nadzieję ze ciąża będzie się rozwijać prawidłowo. Jak piszecie ze macie tsh 2-3 to zauważcie ze to pikuś zajsc w ciąże jeżeli ja zaszlam z wynikiem tsh 11 dacie rade!!! :*
-
nick nieaktualny
-
Skonsultowałam się z endokrynologiem przez neta, kazał podwoić mi dawkę do 50 (miałam 25) więc miałyście rację Jak dobrze że tu można znaleźć takie mądre rady, dziękuje :*Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
eM wrote:Skonsultowałam się z endokrynologiem przez neta, kazał podwoić mi dawkę do 50 (miałam 25) więc miałyście rację Jak dobrze że tu można znaleźć takie mądre rady, dziękuje :*
eM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! JEstem tu pierwszy raz, zaczęłam starać się o dziecko, mam Hashimoto, moje tsh nie chce spaść poniżej 2,5 mimo że mam zwiększane dawki euthyroxu:(. Znacie jakieś inne sposoby na obniżenie tego hormonu?? W którym cyklu starań udało Wam się zajść przy tej chorobie?? Myśle, że w ciąże powinnam zajść już dawno, ale dopiero teraz staramy się na porządnie..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny