TSH-z jakim wynikiem udało się wam zajść w ciążę?
-
WIADOMOŚĆ
-
Anatolka wrote:Kasiuleczek wrote:Z tym że moja endo zna już moje przypuszczenia co do ciąży, zmieniła mi dawkę na 75 euthyroxu, wizytę mam na 30 października do endo. a w nast, poniedziałek mam iść na pierwsze usg, na którym tak na prawdę czy jestem w ciąży czy nie... żyję pełna obaw.. wiem że testy wyszły pozytywnie, gin wpisała w kartę ciążę, ale nie powiedziała konkretnie że to ciąża, tylko powiedziała że na tak wczesnym stadium ona nie może określić, że wg miesiączki będzie to 7 tc, a macica jest tylko delikatnie rozpulchniona.. i dala tylko skierowanie na usg..[/QUOTE
Rozumiem, czyli dawke masz zwiekszona po tym jak dowiedzialas sie, ze tsh wynosi 22
P.s. Twoj ginekolog ma gabinet bez usg, ze musi dawac na nie skierowanie?
Tak, po wynikach tsh 22, dawka została zmieniona na 75euthyroxu.
W poradni ginekologicznej u nas tylko jeden lekarz wykonuje usg i moja pani doktor dała mi skierowanie na 6 października.. A czekam na nie już prawie miesiąc... Odchodzę od zmysłów. Bo okresu jak nie było tak nie ma. Test ciążowy fakt faktem pokazuje dwie piękne kreski. Które pokazały się śmielej w moje urodziny (cudowny prezent .) Ale obawiam się... Bo 15 września jak byłam to był bodajże 7tc. i nie powiedziała nic konkretnego.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
Jak chciałam zajść w 1 ciążę miałam tsh 50 (!) lekarz mówił, że nie ma bata. dostałam leki i hulaj dusza skoro i tak nie zajdę zaszłam w 1 cyklu starań, po pozytywnym tescie poleciałam na badania i miałam tsh 6 Teraz staramy się o kolejne bejbe, tsh w okolicach 2. trzymajcie kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 18:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja mam anty tpo 1,49 przy normie <35
nie znam się akurat na przeciwcialach ale twój wynik miesci sie w normie. a gdyby bylo cos z nimi nie tak to chyba tsh bys miala wyzsze, ale pewna nie jestem. moze inne dziewczyny cos wiecej powiedza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 15:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny