Typowe trolle :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
No kupuj, co tam męża będziesz słuchać o ile nie ma jakiś skutków ubocznych, to ja bym spróbowała tak jak mówisz - nic Ci nie szkodzi, a może akurat...
Jezu, u nas ciągle są wojny o to. Ale mieszkamy ze sobą dopiero od maja, więc wszyscy mówią, że się "docieramy". Wątpię po prostu chyba brakuje nam takiego systemu jak u Was. A jak się podzieliliście?Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon -
To raczej on powinien być dla Ciebie wyrozumiały i schodzić Tobie z drogi, skoro masz zły dzień łatwo się mówi, ale tak działa nasza logika i to on powinien się do Ciebie dostosować a jak on ma gorszy to co? też jest miły? Już w to wierzęKonieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon
-
Pełna Nadziei...powodzenia w nowym cyklu!
ja sobie zjadlam dwa pączucie przy kawce, i sie zastanawiam dlaczego tłusty czwartek... powienien być kaloryczny! :d
i kurde zrobiłam sobie frytki i wlasnie je wcinam!
i sie poryczalam znowu przed chwilą, znowu kolejna ciaza wsrod znajomych Boze, dlaczego innym to tak łatwo przychodzi? -
Też muszę o takim podziale pomyśleć.
Eh Pełna Nadziei tak mi przykro naprawdę... Ale może faktycznie, spróbuj wyluzować? Może Tobie to pomoże? Ślę buziaczki i uściski!
Eh Rosolina mi się nawet na facebooka nie chce nawet wchodzić ostatnio, bo co chwilę albo ktoś w ciąży, albo już urodził, albo pierwszy balik, roczek bla bla bla...
Ale mi narobiłaś apetytu! mniamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 14:26
Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon -
Dziekuje dziewczyny za wsparcie jesteście cudowne :*
Cały czas jako pierwsza tu zaczynam nowy cykl więc na mnie ma sie skończyć
Lizinka i antylopaa nie moge sie doczekac waszego testowania
I ja już luzuje , jedyne co ide do gina i mowie o naszym problemie moj narzeczony powiedział że chce zbadać swoich wojowników ,kocham go za to że sam się domyślił
A jesli chodzi o sprzatanie, ogolnie ja sie tym zajmuje chyba ze mi sie nie chce jakos bardzo lub zle sie czuje to on nadrabia za mnie np. dziś strasznie boli mnie ta @ i moj ukochany zrobil dwa prania posprzatal pozmywał i zrobil obiad .Lizzinka lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj przyszłam z pracy i co widzę po wczorajszej aferze:
- obiad na stole (odmrozony sos bolonski i spaghetti, ale zawsze)
- odkurzone podłogi
- naczynia umyte
- w chacie ogarnięte
- dwa pączki czekały na mnie
muszę chyba częściej robić afery! Wczoraj on zaczął, ale ja skończyłam i to takim wrzaskiem, że sąsiedzi na bank pomyśleli, że jakaś patologia z nas.
Fajnie Pełna Nadziei, że możesz w takich sytuacjach liczyć na swojego męża takie wsparcie jest ważne
Co mi tu za wyścigi robicie hehe róbcie później - która pierwsza testuje, a nie tam, która pierwsza ciotkę przywitała
Kamika nie pitol, tylko zapieprzaj hehe naucz się ładnie i zacznij ferie dasz radę! Jak nie Ty to kto? ostatnia prosta!Sylwia_80 lubi tę wiadomość
Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon -
Eh antylopaa, nie pociesze Cię, bo ja też nie nawidzę tych dni przed testowaniem dla mnie to jakaś masakra jest. Ale mi pomogła bitwa morska z mężem, a później to nawet w kości jeszcze graliśmy ale te kilka dni jeszcze wytrzymaj... jakoś zleci... nie masz czym sobie wypełnić czasu?
Edit: juz wiem - poszukaj inspiracji do nowego domku! Zacznij od sypialni, tam się dzieje magia najważniejsze pomieszczenie w domu hehe koniecznie z dużym łóżkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 19:48
Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon